Twee porseleinzwammen met een klein insect.

van Albert Mendelewski

- Werkcode: 342572

Albert Mendelewski over Twee porseleinzwammen met een klein insect.

Deze zwammen komen meestal voor op stammen van beuken en in mindere mate die van eiken. Ze zijn bijna doorzichtig en zien er erg fragiel uit. Deze zijn gefotografeerd op een koude herfst ochtend in het Speulderbos. Wetenschappelijke naam is Oudemansiella mucida.
Twee porseleinzwammen met een klein insect. vind je in de categorieën Beuk (boom), Bomen, Fotografie, Herfst, Macrofotografie, Paddenstoel, Porseleinzwam, Schimmels, Speulderbos, Wachtkamer en Witte.
Albert Mendelewski profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Albert Mendelewski

Ik ben een enthousiaste hobby fotograaf die graag de natuur in al zijn hoedanigheden, van heel klein (macro) tot oneindige landschappen, en alle dieren die hierin leven fotografeert. Daarnaast fotografeer ik ook graag steden, overdag als ook 's avonds. Dit alles combineer ik graag met reizen, van dichtbij in Nederland tot aan de andere kant van de aardbol. Al met al voldoende voer voor een fotograaf. Ik hoop dat mijn foto's je bevallen ;-)

Alle werken van Albert Mendelewski


Waarom je kiest voor Twee porseleinzwammen met een klein insect. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Twee porseleinzwammen met een klein insect. van Albert Mendelewski

Koop de foto Twee porseleinzwammen met een klein insect. van Albert Mendelewski op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 342572
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.