Typemachine met horloge

Typemachine met horloge van Rudy Rosman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Typemachine met horloge

van Rudy Rosman

Typemachine met horloge van Rudy Rosman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 739644
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116 gratis verzending!

Omschrijving

Stilleven 'Typemachine met horloge'. Gefotografeerd door fotograaf Rudy Rosman in de fotostudio van Remora producties in Egmond aan den Hoef. Centraal staat het gedicht 'Middernacht' van Louis Couperus. Een uniek werk om zijn samenspel van licht, schaduw, spiegeling en kleur.
De foto gaat over liefde. Een mooi geschenk voor Valentijnsdag. wilt u een drieluik? Deze foto combineert uitstekend met 'Typemachine met roos' en 'Typemachine met roze bril'.

Dit werk wordt aangeboden door Rudy Rosman

Rudy Rosman profielfotoIk ben in 1969 geboren in Zaandam waar ik tot mijn vijfentwintigste heb gewoond. Hierna ben ik verhuisd naar Heerhugowaard. Sinds 2018 heb ik mijn fotostudio in Egmond aan den Hoef.
Via de onderwaterfotografie ben ik mij steeds meer voor fotografie gaan interesseren en inmiddels wil ik anderen ook zo enthousiast krijgen door het geven van diverse workshops zoals analoge fotografie, cyanotype etcetera.
Mijn inspiratie haal ik door voorwerpen om mij heen, maar ik vind het ook geweldig om in tweedehands winkels rond te lopen.
Ik maak niet alleen vrije werken, maar ik fotografeer ook in opdracht. Ik ben gespecialiseerd in portret en studiofotografie.

Alle werken