Typografische Wereldkaart | Nederlandstalig

van Wereldkaarten.Shop

- Werkcode: 232745

Wereldkaarten.Shop over Typografische Wereldkaart | Nederlandstalig

Voor een close-up van dit kunstwerk klik je op de foto.
"Nederlandstalige Wereldkaart in Typografie" is een moderne en educatieve wereldkaart dat geheel uit Nederlandstalige landnamen bestaat.
Deze kaart is tevens ook verkrijgbaar als Engelstalige versie.

Kijkend naar hedendaagse woning- en zakelijke interieurs is voor deze unieke wereldkaart gekozen voor een eigentijdse en moderne lettertype.
Van een afstand ziet deze wereldkaart er al heel artistiek uit. Maar eenmaal van dichtbij zul je zien dat alle landnamen op speelse wijze in de wereldkaart zijn gepositioneerd. De landnamen staan uiteraard op de juiste plek.

Voor het mooiste resultaat, raad ik u aan om deze wereldkaart te laten printen op een formaat van 160x90cm (16:9 breedbeeldverhouding).
Een formaat kleiner als 120cm breed raad ik af, omdat dan de kleinere landnamen onleesbaar zullen worden.

Aanbevolen materialen voor deze wereldkaart zijn: Xpozer, Aluminium, Staal, Poster, Acrylglas, Perspex en Behang.
Waarom specifiek deze materialen?
Omdat deze materialen een gladde oppervlak hebben en hierdoor alle landnamen scherp (en dus goed leesbaar) geprint kunnen worden.
Een print op Canvas raad ik in principe ook af, aangezien canvas een structuur en reliëf heeft die de kleinere landnamen minder goed leesbaar maakt.
Typografische Wereldkaart | Nederlandstalig vind je in de categorieën Afrika, Australië, Azië, Bestsellers, Digital Art, Europa, Illustraties, Minimalisme, Modern, Nederland, Noord Amerika, Oceanië, Typografie, Wereld- en landkaarten en Zuid-Amerika.
Wereldkaarten.Shop profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Wereldkaarten.Shop

Artistieke en moderne Wereldkaarten uit eigen ontwerpstudio en atelier in Zoetermeer.
Ricardo Bouman 'het creatieve brein achter Wereldkaarten shop' is een grafisch ontwerper en illustrator met passie voor reizen, grafisch ontwerp, schilderkunst en cartografie.
In zijn ontwerpstudio maakt hij cartografische kunst met o.a. verf- en inktsoorten en illustreert hij digitale kaarten 'zoals lijntekeningen en typografische designs' in moderne en artistieke stijlen.
Nieuwe werken en werkprocessen deelt hij op zijn Instagram pagina via: @wereldkaarten.shop of via https://www.instagram.com/wereldkaarten.shop/

Door zijn interesse in reizen, schilderkunst en topografie is Ricardo in 2016 gestart met het maken van Artistieke Cartografie. Dit groeide uit tot de collecties: Wereldkaarten, Land- en Stadskaarten. Naast schilderkunst maakt hij ook collages, zoals zijn 'Wereldkaart van Koffiebonen': https://bit.ly/2mQIraK Deze unieke collage bestaat uit honderden koffieboontjes die één voor één op een grote acrylplaat zijn gelijmd.

De cartografische werken zijn in hoge resolutie gedigitaliseerd, wat mogelijk maakt om ook grote wand vullende prints 'zoals behang' te bestellen.
Benieuwd naar voorbeelden? Lees dan hier het interview met Ricardo Bouman op de Werk aan de Muur Beeldmakers Blog via: https://bit.ly/2mp8nqY

Alle werken van Wereldkaarten.Shop


Meer weten over Wereldkaarten.Shop?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Typografische Wereldkaart | Nederlandstalig op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Typografische Wereldkaart | Nederlandstalig van Wereldkaarten.Shop

Koop de bestseller illustratie Typografische Wereldkaart | Nederlandstalig van Wereldkaarten.Shop op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 232745
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
122 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.