US Navy T-45C Goshawk taxiet uit richting de startbaan voor een trainingsmissie op Naval Air Station

US Navy T-45C Goshawk taxiet uit richting de startbaan voor een trainingsmissie op Naval Air Station van Jaap van den Berg

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

US Navy T-45C Goshawk taxiet uit richting de startbaan voor een trainingsmissie op Naval Air Station

van Jaap van den Berg

US Navy T-45C Goshawk taxiet uit richting de startbaan voor een trainingsmissie op Naval Air Station van Jaap van den Berg

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 798451
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Omschrijving

US Navy T-45C Goshawk taxiet uit richting de startbaan voor een trainingsmissie op Naval Air Station Kingsville.

Foto gemaakt tijdens een prima basisbezoek op 22 oktober 2019.

De McDonnell Douglas T-45 Goshawk is een sterk aangepaste versie van het Britse BAE Systems Hawk land-based trainingsvliegtuig. De T-45 wordt door de Amerikaanse marine gebruikt om piloten op te leiden voor het vliegen op de vliegdekschepen.

Dit werk wordt aangeboden door Jaap van den Berg

Jaap van den Berg profielfotoIk ben Jaap van den Berg en fotografie is sinds 2010 een hele grote passie van mij geworden. Vanaf die tijd reis ik de hele wereld over om foto's te maken van vooral militaire vliegtuigen. Maar naast vliegtuigen vind ik het ook geweldig om van andere onderwerpen foto's te maken zoals landschappen, architectuur, bloemen, dieren, schepen en hijskranen. Avondfotografie en macrofotografie doe ik ook graag.

De foto's die ik maak worden beperkt nabewerkt. Ik gebruik hiervoor Adobe Lightroom. Bewerken is voor mij: foto bijsnijden, eventueel horizon goed zetten, kleine onzuiverheden zoals stofplekjes op de sensor verwijderen en waar nodig wat instellingen van het licht aanpassen.

Foto's probeer ik bij voorkeur met een lage ISO waarde te maken zodat ik zo min mogelijk last heb van ruis. Soms ontkom ik daar toch niet aan en daar waar mogelijk en toelaatbaar corrigeer ik het ruisniveau van de foto.

Mijn doel is om de gemaakte foto's zo natuurgetrouw mogelijk te presenteren.

Alle werken