Uit de serie Abstract N-H

Uit de serie Abstract N-H van Ger Veuger

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Uit de serie Abstract N-H

van Ger Veuger

Uit de serie Abstract N-H van Ger Veuger

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 793710
Kies het materiaal Meer informatie
Naadloos behang
Kies materiaal opties Speciale wens?
Vul jouw maten in en kies de uitsnede
cm
cm
We printen het behang uit één stuk. Bij de gekozen maat tellen we 10 cm op zodat je marge hebt. Meer uitleg over de marges.
330 gratis verzending!

Omschrijving

Apocalyptische zonsondergang bij het Vuurtoreneiland Durgerdam. De achtergrond is feitelijk een verweerde reclame op het rolluik van de lokale dierenwinkel.

Dit werk wordt aangeboden door Ger Veuger

Ger Veuger profielfotoReeds vanaf het "Prisma fotoboek" van Peter Charpentier ben ik met fotografie bezig. Na diverse camera's en duizenden dia's verder is het voor mij pas echt begonnen met de komst van de digitale camera. Ik fotografeer eigenlijk alles wat los en vast zit, maar het landschap en de wereld van de vierkante decimeter hebben toch mijn speciale interesse. Landschap en abstract is overal, het is iedere keer weer spannend om nieuwe dingen te ontdekken. Het is en blijft toch vooral een kwestie van kijken. Ik fotografeer met een bridge-camera (NIKON COOLPIX P610), derhalve geen gesjouw met zware apparatuur en lenzen (dat heb ik lang genoeg gedaan). Dit geeft me de totale bewegingsvrijheid en ik heb 'm ook bijna altijd bij me. Mijn abstracte foto's en landschappen mag ik graag onderling combineren tot een geheel nieuwe werkelijkheid. The sky is the limit. Op https://www.flickr.com/photos/gerveuger staan nog veel meer foto's. Heeft U interesse in een bepaalde foto, stuur me een E-mail (gerveuger@planet.nl) en ik zet hem graag in de etalage bij Werk aan de Muur.

Alle werken