Uit de serie Amelandjes

Uit de serie Amelandjes van Ger Veuger

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Uit de serie Amelandjes

van Ger Veuger

Uit de serie Amelandjes van Ger Veuger

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 842565

10% woonseizoen korting!
Nog 8 dagen en 12 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Speciale wens?
173 156 gratis verzending!

Omschrijving

De serie Amelandjes bevat Amelandse landschappen op smaak gebracht met textuur een een snufje Photoshop, met als eindresultaat een net iets andere kijk op dit prachtige waddeneiland

Dit werk wordt aangeboden door Ger Veuger

Ger Veuger profielfotoReeds vanaf het "Prisma fotoboek" van Peter Charpentier ben ik met fotografie bezig. Na diverse camera's en duizenden dia's verder is het voor mij pas echt begonnen met de komst van de digitale camera. Ik fotografeer eigenlijk alles wat los en vast zit, maar het landschap en de wereld van de vierkante decimeter hebben toch mijn speciale interesse. Landschap en abstract is overal, het is iedere keer weer spannend om nieuwe dingen te ontdekken. Het is en blijft toch vooral een kwestie van kijken. Ik fotografeer met een bridge-camera (NIKON COOLPIX P610), derhalve geen gesjouw met zware apparatuur en lenzen (dat heb ik lang genoeg gedaan). Dit geeft me de totale bewegingsvrijheid en ik heb 'm ook bijna altijd bij me. Mijn abstracte foto's en landschappen mag ik graag onderling combineren tot een geheel nieuwe werkelijkheid. The sky is the limit. Op https://www.flickr.com/photos/gerveuger staan nog veel meer foto's. Heeft U interesse in een bepaalde foto, stuur me een E-mail (gerveuger@planet.nl) en ik zet hem graag in de etalage bij Werk aan de Muur.

Alle werken