Uit de zee (werk 6) van Cor Heijnen

Werkcode: 74 486 Kopieer de werkcode

Cor Heijnen profielfoto Schelpdieren, schaaldieren, weekdieren, kreeftachtige etc uit de middelandse zee. Gefotografeerd op glas voor een mooi onderwaarts licht. Gemaakt door fotografisch beeldend kunstenaar Cor Heijnen. Mooi werk om op groot formaat te laten printen voor uw bedrijf of gewoon thuis. Meerdere van deze werken vind u in de webwinkel van Geronimo-Design.

Dit werk wordt aangeboden door Cor Heijnen

Mijn naam is Cor Heijnen en ik ben geboren op 12 oktober 1964. Via het tekenen en schilderen van modellen op de kunstacademie ben ik ongeveer in 1994 in contact gekomen met de fotografie.
Ik begon met een cursus foto's afdrukken en een cursus portret- / modelfotografie bij een plaatselijke fotoclub. Al snel viel mijn werk op bij de fotoclub en besloot ik dat ik verder wilde.
Er volgde toen tweemaal de Topcursus Portfolio bij het Centrum voor de Kunsten in Eindhoven. Dit leverde tweemaal een expositie op.
Ik besloot toen om de hoogte van het niveau te toetsen en nam het werk mee naar de fotoacademie. Hier kon ik direct in het derde jaar beginnen. In 2001 haalde ik mijn diploma aan de fotoacademie. Mijn examenwerk werd beoordeeeld door een externe jury van kenners uit de kunst- en fotografiewereld. Met een score van 9.7 haalde ik de hoogste waardering dat jaar.
Mijn werk, dat gekenmerkt wordt door een hele eigen stijl, bestaat uit vrij werk en themawerk. Naast de fotografie ben ik ook sterk geïnteresseerd in alles wat met vormgeving te maken heeft en houd ik me bezig met interactief multimediadesign.
Van 2001 t/m 2003 deed ik de hogere specialisatie graad op de academie voor beeldende kunsten. Door mijn achtergrond maak ik niet alleen foto's en schilderijen, maar maak ik ook veel gebruik van gemengde technieken.

Meer weten over Cor Heijnen?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.731 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Charlotte
    Nederland
    5 / 5

    Super service en product
    Werkaandemuur heeft er alles aan gedaan om het schilderij op de gewenste datum bij ons te bezorgen en dat is gelukt. Denken mee en bezorglocatie kon twee dagen van te voren nog gewijzigd worden zodat we zeker wisten dat het schilderij in ontvangst genomen kon worden en aan de wand hing tijdens onze housewarming. Wij zijn super blij met het schilderij en de service van werkaandemuur.nl. Zeker een aanrader.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    André
    Nederland
    5 / 5

    Goede klantenservice , je wordt per mail goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling Top kwaliteit canvas

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2018
    Erwin & Angelique
    Nederland
    5 / 5

    Top resultaat
    Heel tevreden over de communicatie, het meedenken en het uiteindelijke resultaat. Prima materiaal, goed te verwerken en een hele scherpe afbeelding!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
    Jolanda
    Nederland
    4.5 / 5

    Zeer tevreden over kwaliteit product
    Foto op canvas besteld Snelle levering en goede kwaliteit Ik ben er erg blij mee

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
    Chantal
    Nederland
    3.5 / 5

    Aardig aan de prijs, maar wel erg goede service
    De werken zijn wel wat aan de prijs. Daar staat wel een goede service tegenover. De eerste werken waren beschadigd, zonder morren en met spoed kregen we nieuwe werken die wel goed waren. Erg blij met het resultaat.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2022
    Johan & Diana Walop
    Nederland
    5 / 5

    Makkelijk besteld, snel geleverd. Goede kwaliteit

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
    jan
    Nederland
    4 / 5

    muur gaat meer leven , en het geeft toch rust .
    We krijgen allerlei complimenten

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
    Albert & Conny
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig kwaliteit canvas, fotopapier en keurige levering.
    Goede uitgebreide website. Vriendelijke medewerkers. Goede informatie over leveringstijden. En zeer mooie kwaliteit.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
    Corrie
    Nederland
    4.5 / 5

    Steekt met kop en schouders uit boven andere aanbieders.
    De website is erg overzichtelijk. Daardoor wordt een keuze maken heel gemakkelijk gemaakt. Er is een enorme keuze. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de vooruitgang in de bestelling. De werken worden uiterst zorgvuldig verpakt thuis afgeleverd. Ik heb nu 3 werken waar ik heel blij mee ben. Beslist een aanrader als je op zoek bent naar iets bijzonders voor aan je muur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
    Lizzy Janssen
    Nederland
    5 / 5

    WAUW+++++
    Levering Je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling via de mail. Van aankoopbevestiging tot aan de levering is het helemaal duidelijk. Goed ingepakt Een cadeautje om te mogen uitpakken: zit in plastic gewikkeld plus 3 lagen karton eromheen. Artikelbeoordeling Zelf een canvas besteld van groot formaat: zit perfect recht op het frame en is van zeer goede kwaliteit: kleuren komen mooi uit en zien er precies zo uit als je zou hopen. Ik ga pas over een maand verhuizen en verheug me nu al op het ophangmoment van het kunstwerk. Werkelijk prachtig, van mij krijgt Werk aan de Muur een dikke 10!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
    Christa Van der Wielen
    Nederland
    5 / 5

    Erg blij met ons Werk aan de muur! Super eenvoudig systeem dat door iedereen in elkaar gezet kan worden en tóch ziet het eruit alsof het door een vakkundige professional is ingelijst! ? Top!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
    Marja Pelzer
    Nederland
    4.5 / 5

    Kunst naar ons hart!
    Mooie kunstwerken die in verschillende materialen uitgevoerd kunnen worden; snelle levertijd en handige website. Zeker de app waarmee je het kunstwerk virtueel kunt bekijken!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2022

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop de foto Uit de zee (werk 6) van Cor Heijnen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
126,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden