Uit eten 6 van 6

van Bernardine de Laat

- Werkcode: 560407

Bernardine de Laat over Uit eten 6 van 6

De laatste foto uit mijn serie van 6 is de foto waarop men, om de oud Hollandse sfeer te creëren, ook het wasgoed drogen in het restaurant :-)
Uit eten 6 van 6 vind je in de categorieën Cafés / Restaurants, Fotografie, Wasgoed, Waslijn, dineren, lunchen, oud hollands, stil leven en uit eten.
Bernardine de Laat profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bernardine de Laat

Fotograaf en kunstenaar. Ik ontwerp digitale kunst wat meestal bijzonder kleurrijk is met heldere lijnen waar je naar blijft kijken. Als fotograaf ben ik graag in de natuur te vinden en is mijn favoriete plek het strand en de zee. Ik ben een HSP-er, High Sensitive Person en kan intens genieten van kleuren en licht, dat is dan ook waar ik de focus op leg in mijn foto's. Ik hoop dat u er net zo van kunt genieten als ik.

Alle werken van Bernardine de Laat


Waarom je kiest voor Uit eten 6 van 6 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Uit eten 6 van 6 van Bernardine de Laat

Koop de foto Uit eten 6 van 6 van Bernardine de Laat op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 560407
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.