Uitbottende tulp

Uitbottende tulp van Harry Stok

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Uitbottende tulp van Harry Stok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 365603
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
85 gratis verzending!

Omschrijving

Het is tijd en het weer voor de tulpen. Deze uitkomende gele tulp vond ik in mijn directe omgeving. met een macro setting opgenomen en de bewerking zo minimaal mogelijk alleen de achtergrond is gedaan in ArtRage Pro (schilderpakket) om dit zo soft mogelijk te krijgen. Papiersoort waarop dit gedaan is een art soort met een swirl basis.

Over Harry Stok

Harry Stok profielfotoFreelance fotograaf en digitale artiest, maak graag landschappen, maar ook digitale art, en gebruikt hiervoor dan ook verschillende technieken. Van Photoshop tot Art Rage Pro wordt gebruikt gemaakt om geschoten beelden te modificeren.
Begonnen in het analoge tijdperk als vijftienjarige, in die tijd ook schriftelijk de fotovakschool gedaan als allround fotograaf.
Bezit een Nikon D5300 camera. En de volgende lenzen: Tamron zoom 18-200 mm macro f/3.5 Nikkor zoom 70-300 mm f/3.5 set macro ringen 12,24,36 mm .
Als software gebruik ik veel: Photoshop CC, Nik filters, actionscripting, ArtRage pro, FXHome Pro, Photo Pro (green screen), Affinity Photo Designer.

Alle werken