Uiterwaarden en rivier

Uiterwaarden en rivier van Ger Loeffen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Uiterwaarden en rivier

van Ger Loeffen

Uiterwaarden en rivier van Ger Loeffen

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 426228
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 gratis verzending!

Omschrijving

Beuningen/Ewijk Hoge waterstand van rivier de Waal met onder water gelopen uiterwaarden. FOTO: GER LOEFFEN

Dit werk wordt aangeboden door Ger Loeffen

Ger Loeffen profielfotoSinds 1984 werkt Ger Loeffen als all-round fotograaf met als specialisaties: publiciteitsfotografie, fotojournalist en documentair fotograaf.
Disciplines binnen de fotografie waarin ‘Het Menselijk Moment’ een belangrijke rol speelt. Deze stijl wordt sinds enkele jaren ook in de publiciteits- en reclamefotografie toegepast. Zijn klantenportefeuille is zeer breed: locale- en provinciale overheden, instellingen op het gebied van zorg en onderwijs, organisaties, bedrijven, dag- en weekbladen en periodieken. Daarnaast wordt hij gevraagd voor journalistieke huwelijksreportages en uitvaarten.

Sinds 2011 is Ger Loeffen Senior Staf-fotograaf van het grootste meerdaagse wandelevenement de Nijmeegse Vierdaagse die in 2016 voor de honderdste keer werd gelopen.

Mensen observeren en fotograferen in hun woon- leef- of werkomgeving waarin actie en interactie een belangrijke rol speelt is zijn sterke kant.
Real-life fotografie met emotie, actie en interactie van mensen waarbij de inhoudelijke kwaliteit van de foto op de eerste plaats staat. De toeschouwer moet zich kunnen herkennen in het beeldmateriaal.

Uit een interview: “De foto’s van Ger Loeffen kenmerken zich doordat je ziet dat hij mensen begrijpt.
De belangrijkste criteria binnen zijn fotografie-stijl zijn, empathie, creativiteit, geloofwaardigheid, het echte leven, emotie en vooral respect voor alles wat hij fotografeert.

Ger Loeffen is working as a all-round photographer in publicity-, journalism-, and documentar

Alle werken