Uitje Aardbei

van Anouk Maria van Deursen

- Werkcode: 301532

Anouk Maria van Deursen over Uitje Aardbei

Illustratie van een plantaardig wezentje met een ui hoedje en een aardbei lijfje. Het poppetje groeit in een mysterieuze plant met groen blad met rood roze randen. Aan een van de krullende stengels groeit een klein baby uitje aardbei. De achtergrond is donkerblauw. Deze olieverf illustratie is geïnspireerd door geïllumineerde manuscripten.
Uitje Aardbei vind je in de categorieën Blauw, Bloemen & Planten, Fantasie, Illustraties, Kinderkamer, Lief, Manuscript, Schilderijen, Surrealisme en plantwezentje.
Anouk Maria van Deursen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Anouk Maria van Deursen

Even voorstellen; Anouk Maria van Deursen

Over mijn werk: Mijn werk heeft vaak iets dromerigs. Ik maak afbeeldingen en portretten van vrouwelijke figuren in heldere, zachte kleuren. Ze zijn de personificaties van dagdromen, dromen en fantasie, het onderbewuste, de wereld van magie en mysterie.

Meestal schilder ik met olie- en acrylverf op doek maar dat wissel ik ook graag af met andere media, zoals Photoshop.

Inspiratie vind ik in kunst en illustraties door de hele geschiedenis heen. Met name het symbolisme en (hedendaags) surrealisme zijn stromingen die ik graag zie. Ook in bv modebladen en op internet kom ik beelden tegen die inspireren.

Alle werken van Anouk Maria van Deursen


Waarom je kiest voor Uitje Aardbei op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Uitje Aardbei van Anouk Maria van Deursen

Koop de illustratie Uitje Aardbei van Anouk Maria van Deursen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 301532
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
101 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.