Uitkijkpunt kustversterking Petten

van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

- Werkcode: 245 533

Mirjam Boerhoop - Oudenaarden over Uitkijkpunt kustversterking Petten

Al een paar keer ben ik hier geweest, dit uitkijkpunt bij de Hondsbossche Zeewering bij Petten in Noord-Holland. Niet lang geleden is de kust hier versterkt door zondopspuiting. Ze hebben er gelijk wat moois van gemaakt met een uitkijkpunt. Ik was hier rond zonsondergang op een herfstdag in november. Deze foto heb ik gemaakt met een lange sluitertijd van bijna 5 minuten, waardoor het water zacht wordt en de wolken strepen. Het was een magisch mooi moment en een traktatie om deze foto te mogen maken
Uitkijkpunt kustversterking Petten vind je in de categorieën Fotografie, Gouden uur, Hondsbossche Zeewering, Nederland, Noord-Holland, Noordzee, Oceanen en zeeën, Petten, Stilleven, Stranden, Uitkijkpunt en Zand.
Mirjam Boerhoop - Oudenaarden profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Ik ben Mirjam, 42 jaar, getrouwd met Jacco en moeder van Sanne (9) en Rens (8). Ik woon in het prachtige Noord-Scharwoude (gemeente Langedijk in Noord-Holland), maar ben geboren en opgegroeid in Dordrecht. Naast mijn baan als stabiliteits coördinator op een laboratorium in Petten en mijn drukke gezin, vind ik het heerlijk om er op uit te gaan om te fotograferen. Sinds 2015 heb ik deze hobby naar een beter niveau proberen te brengen door een workshop van Frank Peters in Italië te volgen. Ik heb daar veel geleerd over welke instellingen onder welke omstandigheden je het beste kan gebruiken en ook over compositie. De afgelopen vier jaar heb ik daarmee veel geoefend en in september 2016 ben ik weer met Frank meegegaan naar Italië. In november 2017 was ik een week fotograferen op IJsland.
Ik fotografeer voornamelijk landschappen en steden. Dordrecht en Venetië zijn favoriet, maar ook in Alkmaar, Amsterdam en in Deventer fotografeer ik graag. Na mijn werk ben ik wel eens op het strand van Petten te vinden, bij het Palendorp dat daar staat.

Alle werken van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden


Waarom je kiest voor Uitkijkpunt kustversterking Petten op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Uitkijkpunt kustversterking Petten van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Koop de foto Uitkijkpunt kustversterking Petten van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 245 533
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.