Uitzicht op Monarola, Cinque Terre in Italie

Uitzicht op Monarola, Cinque Terre in Italie van Jasper van de Gein Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Uitzicht op Monarola, Cinque Terre in Italie

van Jasper van de Gein Photography

Uitzicht op Monarola, Cinque Terre in Italie van Jasper van de Gein Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 441513
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
101 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Uitzicht op het schilderachtige Monarola, Cinque Terre in Italië.
Manarola is mogelijk de oudste van de steden in de Cinque Terre. Een hoeksteen van de kerk, San Lorenzo, dateert uit 1338. Het lokale dialect is het Manarolese, en verschilt van de dialecten in de omgeving. De naam "Manarola" is een dialectisch ontwikkeling vanuit het Latijnse "magna rota". In het Manarolese dialect werd dit veranderd in "magna roea" wat "groot wiel" betekent, en verwijst naar de molensteen van de stad[1].

Manarola's primaire bronnen van inkomsten waren traditioneel de visserij en wijnproductie. De plaatselijke wijn, Sciacchetrà, is zeer bekend, en werd reeds in Romeinse tijden geprezen. Recentelijk werden Manarola en haar buursteden bekend als toeristische attractie, vooral in de zomer. Het wandelpad tussen Manarola en Riomaggiore wordt Via dell'Amore, "liefdespad" genoemd.

Dit werk wordt aangeboden door Jasper van de Gein Photography

Jasper van de Gein Photography profielfotoIets origineels aan de muur? Ontdek hier de exclusieve collectie van Jasper van Gein Photography. Voor iedere smaak een plaat. Voor elk budget een uitvoering. Als je iets zoekt voor aan je wand, dan ga je hier vast iets vinden dat bij je past. Mooie wanddecoratie op materiaal en afmeting naar keuze. Je kan kiezen uit Hout, Canvas, Aluminium, X-Poser en meer. " An empty wall is a missed opportunity ".

Alle werken