Uitzicht over Gardameer vanaf Rocca di Manerba

Uitzicht over Gardameer vanaf Rocca di Manerba van Jasper van de Gein Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Uitzicht over Gardameer vanaf Rocca di Manerba

van Jasper van de Gein Photography

Uitzicht over Gardameer vanaf Rocca di Manerba van Jasper van de Gein Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 210330
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
105 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Uitzicht over Gardameer vanaf Rocca di Manerba.Bekendste bezienswaardigheid in het plaatsje is de Rocca di Manerba, een 217 meter hoge rots. Van de burcht boven op de rots zijn nog maar enkele resten over. Hij is in ca 1570 totaal verwoest omdat een beruchte roversbende, hem als hoofdkwartier en uitvalsbasis voor zijn rooftochten gebruikte.

Een wandeling naar de top is vooral de moeite waard vanwege het mooie uitzicht op het Gardameer, de baai ,het haventje van Torchio en de eilanden Isola di Garda en Isola di Conigli. Op weg naar de top van de Rocca passeert U ook het Museum waar een uitgebreide verzameling van gebruiksvoorwerpen uit het verleden te zien zijn die daar ter plaatse gevonden zijn en een uitgebreide uitleg van huidige stand van zaken voor wat betreft de Rocca en het er onder liggende natuurpark ,tevens zijn er enkele schaalmodellen van het oude Kasteel en het natuurpark te bezichtigen In het natuurpark is een grote hoeveelheid wandelpaden te gebruiken die U een goed beeld geven van de flora en fauna van dit gebied en waar vooral de grote hoeveelheid aan wilde Orchideeën een lust voor het oog zijn,het uitzicht van af de meerzijde waar U gemiddeld ca. 60 tot 100 meter boven het waterniveau bent is onvergetelijk.

Dit werk wordt aangeboden door Jasper van de Gein Photography

Jasper van de Gein Photography profielfotoIets origineels aan de muur? Ontdek hier de exclusieve collectie van Jasper van Gein Photography. Voor iedere smaak een plaat. Voor elk budget een uitvoering. Als je iets zoekt voor aan je wand, dan ga je hier vast iets vinden dat bij je past. Mooie wanddecoratie op materiaal en afmeting naar keuze. Je kan kiezen uit Hout, Canvas, Aluminium, X-Poser en meer. " An empty wall is a missed opportunity ".

Alle werken