Uitzicht over Parijs vanaf de Tour Montparnasse - 3

Uitzicht over Parijs vanaf de Tour Montparnasse - 3 van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Uitzicht over Parijs vanaf de Tour Montparnasse - 3 van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 132639
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 gratis verzending!

Omschrijving

Uitzicht over Parijs vanaf de Tour Montparnasse.

Deze foto met een uitzicht op Parijs heb ik gemaakt vanaf het terras van de Tour Montparnasse, augustus 2014.
De Tour Montparnasse telt 56 verdiepingen, is 209 meter hoog en staat in de wijk Montparnasse. Nadat je met een snelle lift naar de 56e verdieping bent gegaan, moet je nog drie trappen lopen om bij het terras te komen. Daar is het mogelijk om Parijs te bekijken van alle kanten en is goed te zien hoe mooi de stad ?s avonds verlicht is.

Dit werk wordt aangeboden door Tux Photography

Tux Photography profielfotoAls fotograaf heb ik een grote passie voor het moois dat onze wereld te bieden heeft. Zowel in Nederland als ver daar buiten. Overdag en vooral in de avond probeer ik sfeervolle opnames te maken van stadslandschappen en landschappen. Dat is mijn grootste passie. Foto's geven mij een herinnering aan een mooie plek en ik vind het heerlijk om weg te dromen bij een foto. Mijn passie voor fotografie wil ik graag delen door middel van sfeervolle foto's. En door kwalitatieve fotoproducten in deze webshop. Zodat u ook dat fijne gevoel, die sfeer of ontspanning kunt ervaren. En daarmee uw woongenot kunt vergroten of een werkplek sfeervoller kunt maken.

Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken