Uitzicht over de duinen tussen Bergen en Egmond tijdens storm, Noord-Holland, Nederland

van Martijn Droger

- Werkcode: 1 027 832

Martijn Droger over Uitzicht over de duinen tussen Bergen en Egmond tijdens storm, Noord-Holland, Nederland

Bovenop de duinen probeert een keiharde wind mij omver te blazen. Zand vliegt door de lucht. Duingras zwiept ruig heen en weer in de wind. De zonsopkomst werpt een goud maar mat licht over de duinen. Het uitzicht tussen Bergen en Egmond is adembenemend - M.D.

Hollands licht, vluchtige schoonheid. Vlakke horizonnen. Brede wolkenluchten. Lichtvlekken in het landschap. Het licht in Nederland heeft iets bijzonders door het vele water in het landschap dat het licht naar de lucht reflecteert. Ik heb een manier gevonden om de schoonheid van dit licht op een nieuwe manier vast te leggen. Terwijl ik door mijn thuisland reis, probeer ik land, licht en lucht in perfecte samenhang vast te leggen, met behulp van meerdere foto's voor één scène. Verwikkeld in een dagelijkse strijd om op het juiste moment op de juiste plaats te zijn, legde ik unieke scènes vast van het beroemde Nederlandse licht.

Gemaakt uit meerdere foto's laten mijn werken de schoonheid van Hollands licht & lucht op een unieke manier zien. Alle werken tonen grote taferelen, veel details en vaak de ware grootsheid van de lucht. De foto's zijn gemaakt met een combinatie van digitale en analoge fotoapparatuur en alle werken tonen realistische en heldere kleuren. De grootste uitdaging voor het creëren van een uniek werk is om op het juiste moment op de juiste plaats te zijn. Anders dan het landschap zijn de wolken en luchten altijd anders. Het volgen van de dagelijkse weer ontwikkelingen, het zoeken naar locaties, talloze pogingen, geluk hebben, bewerkingen, het maakt allemaal deel uit van het creatieproces.
Uitzicht over de duinen tussen Bergen en Egmond tijdens storm, Noord-Holland, Nederland vind je in de categorieën Digitale Kunst, Duinen, Fotografie, Hollands licht, Kunst, Landschappen, Nederland, Oceanen en zeeën, Oude meesters, Panoramafotografie, Schilderijen, Stranden en martijn droger.
Martijn Droger profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Martijn Droger

Hoi, ik ben Martijn. Ik vang de schoonheid van Hollands licht en lucht in grote fotografische werken. Door heel Nederland ben ik op zoek naar unieke taferelen waarin land, lucht & licht perfect samenkomen. Gemaakt uit meerdere foto's en gefotografeerd met een unieke camera combinatie, tonen mijn werken Hollands licht en lucht met veel detail en de juiste verhoudingen. Je ziet mijn werken in de Hollands licht collecties.

Alle werken van Martijn Droger


Waarom je kiest voor Uitzicht over de duinen tussen Bergen en Egmond tijdens storm, Noord-Holland, Nederland als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Uitzicht over de duinen tussen Bergen en Egmond tijdens storm, Noord-Holland, Nederland van Martijn Droger

Koop dit digital art werk Uitzicht over de duinen tussen Bergen en Egmond tijdens storm, Noord-Holland, Nederland van Martijn Droger als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 027 832
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
131,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.