Up van Enak Cortebeeck

Werkcode: 756 357 Kopieer de werkcode

Enak Cortebeeck profielfoto Dit werk past goed als tweeluik bij 'Down'.
https://www.werkaandemuur.nl/nl/shopwerk/Down/756358/132

De studie van een de wetten van de fysica op 2 kort na elkaar vallende druppels. Gedurende 1 milliseconde vormen ze een unieke, nooit te kopiëren compositie.

Dit werk wordt aangeboden door Enak Cortebeeck

Ik werk als regisseur, art director en designer voor film en televisie. Daarnaast reis ik iedere kans die ik krijg de wereld rond met mijn duikgerief en een camera.

Ik zoek vaak naar texturen. De onderwaterwereld is er enorm rijk aan en soms vind je op één vierkante centimeter meer texturen vinden dan op tien vierkante meter bovenwater. Het bevreemdende en stilistische van dit andere universum in onze achtertuin spreekt me enorm aan.

Meer weten over Enak Cortebeeck?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Billy en Unice
Nederland
5 / 5

GEWELDIG.
Mijn ervaring met Team Werk aan de Muur is in 1 woord GEWELDIG. Altijd heel vriendelijk. Denken graag mee met de klant en houden ook rekening met specifieke wensen. Doen hun uiterste best ook voor speciale verzoeken betreft o.a. eerder leveren etc. Reageren ook meteen. Super. Heel graag tot een volgende keer. Billy en Unice

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Wina
Nederland
5 / 5

Kan niet beter!
Geweldige hulp gekregen om tot een verrassende beslissing te komen. Kortom goede service. De canvas schilderijen zijn prachtig! Ik ben er reuze blij mee. Werk aan de Muur is een aanrader en verdient een hele dikke 10.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Rolf
Nederland
5 / 5

Wandpaneel geslaagd
Voor een wandpaneel van 100x150 met geluidsabsorberende eigenschap kregen we technisch advies. Dus nu hebben we een betere acoustiek en een fraaie afbeelding aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2022
Christi
Nederland
4 / 5

Goede communicatie vooraf via de mail en per telefoon.Fijn dat er zo mee gedacht wordt en dat er advies gegeven wordt.Snelle levering, prima kwaliteit! Mede hierdoor zijn we erg blij met het resultaat. .

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2018
Anneke Tittulaer
Nederland
5 / 5

Van de site tot bestellen en leveren is een groot feest
Werk aan de muur biedt een bijzonder assortiment werken van diverse artiesten. De site is overzichtelijk en helder. Er wordt na het bestellen nog veel informatie gestuurd die het kopen een feestje maken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Peter
Nederland
5 / 5

Zeer tevreden over dit bedrijf. Eerste zending raakte bij vervoerder zoek, zonder probleem is opnieuw het werk geleverd! Gekozen voor uitvoering op staal en mat. Eindresultaat overtreft verwachting. Zeker een aanrader! Ga zo door WADM!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2018
Pierre
Nederland
5 / 5

Prachtige afwerking, levering volgens afspraak, uitstekend verpakt, telefonische hulp prima. Kortom: een zeer tevreden klant

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2018
Kikkert
Nederland
5 / 5

SUPER blij met onze aankoop bij Werken aan de Muur. Vlotte vriendelijke service met bijgeleverde foto's als eindresultaat

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
Truus
Nederland
5 / 5

Zeer tevreden!
Tijdens het vervoer was er een beschadiging opgetreden. Dit is door Werkaandemuur keurig en netjes opgelost. Met als resultaat dat wij nu een pracht van een kunstwerk in onze woonkamer hebben hangen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2023
Tineke
Nederland
5 / 5

Heel tevreden met Werk aan de muur.
Mooie prent op canvasdoek ,snelle verzending, keurig verpakt, mooie lijst. De kleuren zijn prachtig, valt absoluut niet tegen. Hangt heel mooi tegen onze muur. Helemaal tevreden !!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Corrie
Nederland
4.5 / 5

Goed gevoel bij website en uitvoering is oke
Volgens de website ruime keuze voor werk aan de muur. Helaas was de winkel niet open voor meer persoonlijke invulling van de vragen etc. Uitvoering bestelling was oké. Verder goed gevoel en klantvriendelijke benadering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2015
Yvon
Nederland
4.5 / 5

Zeer mooi doek en erg goede service
Vooral het vooraf meedenken mbt de dikte van het doek en bij passende lijst. Hebben wij als super service ervaren. Ook dat je een dag kon afspreken voor bezorgen zodat je thuis was. Is voor ons een reden jullie aan te bevelen en een goede beoordeling te geven.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021

Plus- en minpunten

  • Geen naden, omdat het uit één stuk is
  • Naadloos behang is vochtbestendig
  • Geen behangtafel nodig
  • Iets lastiger aan te brengen omdat het uit één stuk is

De mooiste werken, groots aan je muur

Maak van je huis en kantoor een inspirerende ruimte met naadloos behang. Met een maximale hoogte van vijf meter is geen muur te gek.

Get behang wordt gemaakt van een stevige maar flexibele kunststof (airtex) en kan daardoor tegen een stootje én kan je **afnemen met een licht vochtige doek**.

Meer weten?

Meer over Naadloos behang en de andere materialen vind je op:

Koop dit abstracte kunstwerk Up van Enak Cortebeeck op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Vul jouw maten in en kies de uitsnede.
cm
cm
We printen het behang uit één stuk. Bij de gekozen maat tellen we 10 cm op zodat je marge hebt. Meer uitleg over de marges.
696,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden