Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 4 dagen en 20 uur geldig!

Urban - zeil met balk en roest van oud schip

van Marianne van der Zee

- Werkcode: 993 227

Marianne van der Zee over Urban - zeil met balk en roest van oud schip

Lopend langs een verlaten haventje waar alleen nog wat roetige vaten en resten van schepen lagen kwam ik dit tafereeltje tegen.

De combinatie van de kleur, het oude hout, het halfvergane zeil, allemaal afgedankt en nergens meer bruikbaar voor gaf me zo'n gevoel van "een verleden", ik moest dat gewoon vastleggen.

Toch heeft ook de combinatie van al die dingen voor mij ook een bepaalde schoonheid. De uitsnede die ik gekozen heb geeft naar mijn idee goed weer wat ik bedoel.

Weinig te zien en toch een heel eigen verhaal.
Urban - zeil met balk en roest van oud schip vind je in de categorieën Bossen, Fotografie, Geschiedenis, Nostalgie, Roest (metaal), Touw, Urban / Street, Verhaal, Verlaten plekken, Zeilschip, balk, opgerold en oud.
Marianne van der Zee profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marianne van der Zee

Ik geniet ervan om de dingen die me aanspreken te kunnen vastleggen met mijn camera. Hoewel ooit gestart als architectuurfotograaf vind ik het werken in en met andere disciplines ook erg leuk en uitdagend. Kleuren, lijnen, vormen vastleggen of een "eigen beeld" creëren, ik doe het allemaal even graag.


Opleiding:

Ik ben gestart met een opleiding voor architectuur fotografie met als mentor Robert Oerlemans docent fotografie kunstacademie Den Haag.
Later gevolgd door een 4 jarige art-studie "beeldend" bij het UCK te Utrecht en een cursus zeefdrukken bij het CKE te Eindhoven.

Hoewel ik nog steeds, nu als vrij werk, in hoofdzaak architectuur fotografeer vind ik het werken in en met andere disciplines ook uitdagend.
Bijvoorbeeld door het maken van collages, fotograferen van natuur- in de sfeer van de 17e eeuw of het combineren van tekenen en fotografie met
Photoshop. Ook een "eigen beeld" creëren door middel van uitsneden van foto's of combinaties van technieken/materialen/collages is iets wat ik graag doe.

Voor de architectuur fotografie gaat mijn voorliefde uit naar moderne architectuur liefst gefotografeerd in zwart-wit hetgeen, in mijn beleving,
het lijnenspel beter tot zijn recht doet komen.

Alle werken van Marianne van der Zee


Waarom je kiest voor Urban - zeil met balk en roest van oud schip op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Urban - zeil met balk en roest van oud schip van Marianne van der Zee

Koop de foto Urban - zeil met balk en roest van oud schip van Marianne van der Zee op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 993 227

Shop nu met 10% korting
Nog 4 dagen en 20 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-107,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.