Urban Rush - Antwerpen

van juvani photo

- Werkcode: 101 579

juvani photo over Urban Rush - Antwerpen

De drukte in de bekende Sint-Anna voetgangerstunnel onder de Schelde in Antwerpen nodigt uit tot experimenten met lange sluitertijd. De bewegende voetgangers worden vage gestalten, schaduwen van de gehaaste tijd.
Urban Rush - Antwerpen vind je in de categorieën Antwerpen, België, Digitale Kunst, Fotografie, Kokervisus, Massa (sociale wetenschappen), Perspectief, Straatfotografie, Surrealisme, Tunnel, Urban / Street, Voetganger, Wandelaar, Zwart-wit en stadsdrukte.
juvani photo profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door juvani photo

juvani photo | digital art : enhancing your view on our planet!

Ik laat graag zien dat het mooie van de wereld vaak in kleine dingen zit; een landschap, een detail, een stilleven, maar ook de schoonheid van verval.

Antwerpen is een populair album in mijn collectie, evenals de klassieke Vespa beelden.

De mediterrane sfeer vangen in een impressie is het doel van de Dolce Vita serie. Met name de sfeer en het landschap van Italië, en dan concreter de regio's le Marche, Umbria, Toscane, Bloemenriviera en de Cinque Terre.

In opdracht ook freelance beschikbaar voor fotografie voor en over architectuur, interieur, design, technologie en wetenschap.

Werk gekocht? Deel het resultaat met #juvani_photo of tag @juvani_photo

Alle werken van juvani photo


Waarom je kiest voor Urban Rush - Antwerpen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Urban Rush - Antwerpen van juvani photo

Koop dit digital art werk Urban Rush - Antwerpen van juvani photo als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 101 579
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
154,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden