Urbex | De molen van Bowling Mill is

Urbex | De molen van Bowling Mill is van Steven Dijkshoorn

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 262850

Urbex | De molen van Bowling Mill is van Steven Dijkshoorn

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
79 gratis verzending!
Urbex | De molen van Bowling Mill is van Steven Dijkshoorn

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De molen van Bowling Mill is gebouwd in 1920, eerder stond op dezelfde locatie, sinds 1878, een houten korenmolen, maar deze werd in 1914 door het Duitse leger platgebrand. Omwille van de overschakeling op elektriciteit, na de Tweede Wereldoorlog kwam de molen in onbruik. In 1953 werd de, daartegen vervallen, molen opgemaakt, de aarden wal rond de molen werd vervangen door een bakstenen omgang, er werd een aanpalende horecazaak gebouwd, de molen werd wit geschilderd en kreeg het opschrift ?witte molen?.

Over Steven Dijkshoorn

Steven Dijkshoorn profielfotoIn 2011 kwam Steven Dijkshoorn in aanraking met urbex fotografie (het fotograferen van verlaten panden). In de loop der jaren is hij zich breder gaan oriënteren dankzij het maken van landschaps-, long exposure, portret- en architectuur fotografie. Steven Dijkshoorn heeft daardoor een veelzijdig fotografie portfolio waar altijd de perfecte match voor aan de muur te vinden is.

Alle werken