Urbex. Het oude postkantoor in Rotterdam.

Urbex. Het oude postkantoor in Rotterdam. van Saskia van Gelderen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 252469

Urbex. Het oude postkantoor in Rotterdam. van Saskia van Gelderen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
84 gratis verzending!
Urbex. Het oude postkantoor in Rotterdam. van Saskia van Gelderen

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Het postkantoor in Rotterdam is een prachtig pand. Helaas is het gesloten en niet meer toegankelijk. Behalve natuurlijk als je een op een dag met een paar andere fotografen de kans krijgt om een dagje foto's te maken. Erg bijzonder om door de verlaten gangen en geheimzinnige kelders te dwalen. Dit is het uitzicht op de centrale toegangsdeur, waar ik het licht zo mooi doorheen vond vallen. Wat je niet op de foto ziet, is dat de vloer voor de deur vol lag met reclamefolders en niet gelezen post. En dode bladeren die door de kieren en gaten naar binnen werden geblazen. Nu loop ik nog steeds soms langs het gebouw, en de mooie deuren raken steeds erger in verval. Raampjes worden ingetikt en afval wordt naar binnen gegooid. Zo zonde. Ik hoop dit pand nog een keer een nieuwe bestemming krijgt!

Over Saskia van Gelderen

Saskia van Gelderen profielfotoIk noem mezelf een beeldenjager. Overal kan een mooi beeld verscholen zitten. Ook zomaar in een bushokje, onder je schoenen of in je eigen woonkamer. Ik vang deze beelden in foto's, of gebruik ze als inspiratie in mijn tekeningen. Na mijn studie aan de kunstacademie, heb ik me op de fotografie en illustratie gestort. Ik maak kleurrijke en sprookjesachtige illustraties voor diverse opdrachtgevers. Op veel van mijn werk staan bomen, bewust of onbewust, die duiken steeds op! De sfeer van mijn tekeningen is vaak sprookjesachtig en sfeervol. Ik vind dan ook veel inspiratie in sprookjes, mythen en (dag) dromen. Op mijn foto's staat vooral het landschap centraal. En de stad in de nacht, als de mensen minder zichtbaar zijn en de lichtjes aan gaan.
Wil je meer werken zien, ga dan naar mijn eigen website https://www.tussentaartentekening.nl

Alle werken