Usain Bolt Schilderij

Usain Bolt Schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Usain Bolt Schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 227585
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
118 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch schilderij van de Jamaicaanse sprinter en huidig wereldrecordhouder op de 100 meter hardlopen Usain Bolt, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - het originele schilderij is 90 x 120 cm en beschikbaar voor de verkoop.

Usain St. Leo Bolt (Sherwood Content - Trelawny, 21 augustus 1986) is een Jamaicaans sprinter. Hij is de huidige wereldrecordhouder en olympisch kampioen op de 100, 200 m en op de 4 x 100 m estafette en wereldkampioen op de 100, 200 en 4 x 100 m. Bovendien heeft Bolt, bijgenaamd The Lightning Bolt en Thunderbolt, met 19,93 seconden het wereldjeugdrecord op de 200 m in handen en is hij de enige junior (onder de 20 jaar), die erin slaagde deze afstand binnen de 20 seconden te lopen. Bolt nam viermaal deel aan de Olympische Spelen. Hij is tevens de eerste atleet die tijdens drie opeenvolgende Spelen zowel op de 100 als de 200 m en de 4 x 100 m zegevierde. Hij is in het bezit van zeven olympische gouden medailles: driemaal 100 m, tweemaal 200 m en tweemaal 4 x 100 m estafette.

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken