Facebook pixel
Utrecht - Doorkijk vanuit de Domtoren

Utrecht - Doorkijk vanuit de Domtoren van Ricardo Bouman | Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Utrecht - Doorkijk vanuit de Domtoren van Ricardo Bouman | Fotografie thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 189606

Utrecht - Doorkijk vanuit de Domtoren van Ricardo Bouman | Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Utrecht - Doorkijk vanuit de Domtoren van Ricardo Bouman | Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Doorkijk vanuit de Domtoren is een fotobeeld met een rustige compositie. Het bevat mooie elementen van de binnenzijde van de Domtoren alsook het raamwerk van de Domkerk.
- Het fotoalbum: "Utrecht" is een fotoserie bestaande uit stadsfoto's van het centrum van Utrecht. Alle foto's in deze serie heb ik op een speciale manier bewerkt zodat de krachtige kleurcontrasten in de oude architectuur tot zijn recht komt. Alle foto's in deze serie zijn qua kleurbewerking consistent. Erg handig als je meerdere werken van dezelfde serie naast elkaar wilt ophangen.
- Het fotoalbum: "Contrastrijk Utrecht" is een fotoserie bestaande uit stadsfoto's van het centrum van Utrecht. Alle foto's in deze serie heb ik op een speciale manier bewerkt zodat de kleurcontrasten in het oude architectuur in de spotlight staan. Alle foto's in deze serie zijn qua bewerking consistent. Geen van de beelden valt dus buiten de boot, als je meerdere werken van deze serie naast elkaar wilt ophangen.
Ik ben zelf groot fan van (Europese) middeleeuwse steden, vervallen dorpjes, stadspoorten, duistere steegjes, oude architectuur en grootse gebouwen. Utrecht staat daarom in mijn persoonlijke top drie van mijn favoriete steden in Nederland.

Over Ricardo Bouman | Fotografie

Ricardo Bouman | Fotografie profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken