Utrecht - Kromme Nieuwegracht

Utrecht - Kromme Nieuwegracht van Ricardo Bouman | Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Utrecht - Kromme Nieuwegracht van Ricardo Bouman | Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 189608
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
115 gratis verzending!

Omschrijving

De Kromme Nieuwegracht is een gracht in het centrum van de Nederlandse stad Utrecht. Op de achtergrond van de foto ziet u de mooie toren van de Ottonekerk.
Zijstraten van de Kromme Nieuwegracht zijn de Ambachtstraat, Muntstraat, Pieterstraat, Nobeldwarsstraat en de Jeruzalemstraat.
- Het fotoalbum: "Utrecht" is een fotoserie bestaande uit stadsfoto's van het centrum van Utrecht. Alle foto's in deze serie heb ik op een speciale manier bewerkt zodat de krachtige kleurcontrasten in de oude architectuur tot zijn recht komt. Alle foto's in deze serie zijn qua kleurbewerking consistent. Erg handig als je meerdere werken van dezelfde serie naast elkaar wilt ophangen.

Over Ricardo Bouman | Fotografie

Ricardo Bouman | Fotografie profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken