VOC Schilderij: Het kanonschot, Willem van de Velde (II), ca. 1680

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 133 683

Over VOC Schilderij: Het kanonschot, Willem van de Velde (II), ca. 1680

Schilderij van het kanonschot, Willem van de Velde (II), ca. 1680

Een Nederlands oorlogsschip lost een kanonschot. Het schip ligt stil op het gladde water: de zeilen hangen helemaal slap. Aan weerszijden dobberen twee sloepen, in de verte is een ander Nederlands schip te zien, met gestreken zeilen. De windstilte staat in contrast met. De windstoot hiernaast, waarop een Engels oorlogsschip, gehavend door de storm, stuurloos ronddobbert.
VOC Schilderij: Het kanonschot, Willem van de Velde (II), ca. 1680 vind je in de categorieën Boten & Schepen, Brand (vuur), Canvas, Canvas (materiaal), Expressionisme, Gevecht, Gouden Eeuw, Historische portretten, Kanon (geschut), Kunst, Lucht, Michiel de Ruyter, Michiel de Ruyter (film), Oceanen en zeeën, Oorlog, Oorlogsschip, Oude meesters, Rook, Schilderijen, Vlag, Vlaggenschip en Zeeslagen en zeegezichten.

Waarom je kiest voor VOC Schilderij: Het kanonschot, Willem van de Velde (II), ca. 1680 als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

VOC Schilderij: Het kanonschot, Willem van de Velde (II), ca. 1680 uit de oude meesters collectie

Koop VOC Schilderij: Het kanonschot, Willem van de Velde (II), ca. 1680 als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 133 683
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden