VOC Zeeslag schilderij: Het verbranden van de Engelse vloot voor Chatham, 20 juni 1667, Peter van de

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 133680

Over VOC Zeeslag schilderij: Het verbranden van de Engelse vloot voor Chatham, 20 juni 1667, Peter van de

Het verbranden van de Engelse vloot voor Chatham, 20 juni 1667, Peter van de Velde, 1667 - 1700

Het verbranden van de Engelse vloot voor Chatham, 20 juni 1667. Episode uit de Tweede Engelse Oorlog. Nederlandse en Engelse oorlogsschepen op zee, in het midden het vlaggenschip The Royal Charles. Tussen de schepen sloepen met de bemanningen van de in brand gestoken Engelse schepen.
VOC Zeeslag schilderij: Het verbranden van de Engelse vloot voor Chatham, 20 juni 1667, Peter van de vind je in de categorieën Boten & Schepen, Brand (vuur), Canvas, Canvas (materiaal), Expressionisme, Film, Gevecht, Gouden Eeuw (Nederland), Kanon (geschut), Kunst, Lucht, Michiel de Ruyter, Michiel de Ruyter (film), Oceanen en zeeën, Oorlog, Oorlogsschip, Oude meesters, Rook, Schilderijen, Verenigde Oostindische Compagnie (VOC), Vlag, Vlaggenschip, Wolken (bij Koblenz) en Zeeslagen en zeegezichten.

Waarom je kiest voor VOC Zeeslag schilderij: Het verbranden van de Engelse vloot voor Chatham, 20 juni 1667, Peter van de op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

VOC Zeeslag schilderij: Het verbranden van de Engelse vloot voor Chatham, 20 juni 1667, Peter van de uit de oude meesters collectie

Koop VOC Zeeslag schilderij: Het verbranden van de Engelse vloot voor Chatham, 20 juni 1667, Peter van de als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 133680
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.