VOC Zeeslag schilderij: Het verbranden van de Engelse vloot voor Chatham, 20 juni 1667, Peter van de

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 133 680

Over VOC Zeeslag schilderij: Het verbranden van de Engelse vloot voor Chatham, 20 juni 1667, Peter van de

Het verbranden van de Engelse vloot voor Chatham, 20 juni 1667, Peter van de Velde, 1667 - 1700

Het verbranden van de Engelse vloot voor Chatham, 20 juni 1667. Episode uit de Tweede Engelse Oorlog. Nederlandse en Engelse oorlogsschepen op zee, in het midden het vlaggenschip The Royal Charles. Tussen de schepen sloepen met de bemanningen van de in brand gestoken Engelse schepen.
VOC Zeeslag schilderij: Het verbranden van de Engelse vloot voor Chatham, 20 juni 1667, Peter van de vind je in de categorieën Boten & Schepen, Brand (vuur), Canvas, Canvas (materiaal), Expressionisme, Film, Gevecht, Gouden Eeuw, Historische portretten, Kanon (geschut), Kunst, Lucht, Michiel de Ruyter, Michiel de Ruyter (film), Oceanen en zeeën, Oorlog, Oorlogsschip, Oude meesters, Rook, Schilderijen, Vlag, Vlaggenschip, Wolken (bij Koblenz) en Zeeslagen en zeegezichten.

Waarom je kiest voor VOC Zeeslag schilderij: Het verbranden van de Engelse vloot voor Chatham, 20 juni 1667, Peter van de als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

VOC Zeeslag schilderij: Het verbranden van de Engelse vloot voor Chatham, 20 juni 1667, Peter van de uit de oude meesters collectie

Koop VOC Zeeslag schilderij: Het verbranden van de Engelse vloot voor Chatham, 20 juni 1667, Peter van de als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 133 680
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden