VOC Zeeslag schilderij: Het verbranden van de Engelse vloot voor Chatham, 20 juni 1667, Peter van de

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 133680

Over VOC Zeeslag schilderij: Het verbranden van de Engelse vloot voor Chatham, 20 juni 1667, Peter van de

Het verbranden van de Engelse vloot voor Chatham, 20 juni 1667, Peter van de Velde, 1667 - 1700

Het verbranden van de Engelse vloot voor Chatham, 20 juni 1667. Episode uit de Tweede Engelse Oorlog. Nederlandse en Engelse oorlogsschepen op zee, in het midden het vlaggenschip The Royal Charles. Tussen de schepen sloepen met de bemanningen van de in brand gestoken Engelse schepen.
VOC Zeeslag schilderij: Het verbranden van de Engelse vloot voor Chatham, 20 juni 1667, Peter van de vind je in de categorieën Boten & Schepen, Brand (vuur), Canvas, Canvas (materiaal), Expressionisme, Film, Gevecht, Gouden Eeuw (Nederland), Kanon (geschut), Kunst, Lucht, Michiel de Ruyter, Michiel de Ruyter (film), Oceanen en zeeën, Oorlog, Oorlogsschip, Oude meesters, Rook, Schilderijen, Verenigde Oostindische Compagnie (VOC), Vlag, Vlaggenschip, Wolken (bij Koblenz) en Zeeslagen en zeegezichten.

Waarom je kiest voor VOC Zeeslag schilderij: Het verbranden van de Engelse vloot voor Chatham, 20 juni 1667, Peter van de als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

VOC Zeeslag schilderij: Het verbranden van de Engelse vloot voor Chatham, 20 juni 1667, Peter van de uit de oude meesters collectie

Koop VOC Zeeslag schilderij: Het verbranden van de Engelse vloot voor Chatham, 20 juni 1667, Peter van de als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 133680
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.