VUURTOREN LA JUMENT van Sybrand Treffers

Werkcode: 40 639 Kopieer de werkcode

Sybrand Treffers profielfoto La Jument, de beroemdste vuurtoren (47 meter hoog) van Frankrijk. De vuurtoren, gebouwd op een rots met dezelfde naam, staat bij het eiland Ouessant voor de Bretonse kust in de Atlantische Oceaan. Hier zijn tevens wat zeeslagen gevoerd. De kust van Bretagne is verder berucht bij zeelieden, langs de rotsige kust staat sterke stroming en er heerst vaak zeemist. De bouw van deze vuurtoren duurde van 1904 tot 1911. De vuurtoren werd wereldbekend toen de fotograaf Jean Guichard er langs vloog en opnames maakte van hoge golven die tegen de toren aansloegen. Op deze foto ziet u een onstuimige zee en een zeiljacht dat langs de vuurtoren vaart. [EOS1dMrkIV|1/100s + 200mm|f45]

Dit werk wordt aangeboden door Sybrand Treffers

Sybrand Treffers (1971) is fotograaf en filmer met verregaande specialiteit in de industriële, nautische en logistieke sector. Turbines, warehousing of olietankers verhelderend of dynamisch in beeld brengen, verbindingen leggen tussen kantoor en werkvloer. Inclusief vernieuwende toepassing van beelden voor verbetering van kantooromgevingen, bedrijfsrestaurants, fabriekshallen of wachtruimtes. Maar onderweg komt hij soms iets tegen dat uitstekend geschikt is voor aan de muur in huis.

Meer weten over Sybrand Treffers?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

André Bogers
Nederland
5 / 5

Super
Top kwaliteit een prima print boven verwachting. Maar ook netjes en degelijk ingelijst met ophang systeem. Ben super content zeker een aanrader. Ik heb een bestelling geplaatst bij een concurrent. Kan er niet aan tippen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
J.
Nederland
5 / 5

Geweldig bedrijf met goede kwaliteit schilderijen. En snel geleverd.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2018
Ed Brienen
Nederland
4.5 / 5

In een woord echt geweldig.
De kwaliteit van de website is goed en duidelijk, je kunt je kunstwerk downloaden op je mobiel, zodat je een redelijke inschatting kunt maken. Helaas hadden wij de pech dat het kunstwerk kleine beschadiging heeft. In alle opzichten zijn wij tevreden over de wijze waarop de klacht is afgehandeld. Opmerking: bij Met wie heb je contact gehad; daar staat Annet niet bij. Met haar hebben wij contact gehad en niet met de overige collega's die vermeld staan.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
Ronny
Nederland
5 / 5

Ik vind de canvas die ik besteld heb top heel mooi verzorgd en netjes afgeleverd. Ik was zo tevreden dat ik al een tweede besteld heb. Super gewoon

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2018
Flyovermanagement
Nederland
5 / 5

Vriendelijk, goede service, hebben gevoel over het doen van zo'n waardevolle aankoop

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017
jan
Nederland
4 / 5

muur gaat meer leven , en het geeft toch rust .
We krijgen allerlei complimenten

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Ronald
Nederland
5 / 5

Top
Goeie en snelle levering. Kwaliteit is ook prima!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2023
Erik
Nederland
5 / 5

Wij waren op zoek naar een oplossing voor het galmen in onze nieuwe woning. Hebben nu een illustratie op doek met akoestisch materiaal er achter. Werkt fantastisch en de lijst en doek zijn van hoge kwaliteit. Zeer eenvoudig te monteren en erg fraai afgewerkt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
Sandra
Nederland
5 / 5

Top
Prima

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
hans hofmeijer
Nederland
4 / 5

het behang ziet er goed uit.
We hebben een punt van aandacht: de kleuren komen niet helemaal overeen met de kleuren op de site. Ze zijn ons inziens wat lichter.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
Joke
Nederland
5 / 5

Uitstekende service. Top!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2017
Secretariaat It Deelshus
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Clear website, great customer service!! Very satisfied! (Original) Duidelijke website, fijne klantenservice!! Zeer tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto VUURTOREN LA JUMENT van Sybrand Treffers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
221,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden