VW originele kever in antieke chamoise

VW originele kever in antieke chamoise van aRi F. Huber

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

VW originele kever in antieke chamoise

van aRi F. Huber

VW originele kever in antieke chamoise van aRi F. Huber

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 592683

10% woonseizoen korting!
Nog 8 dagen en 13 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
100 90 gratis verzending!

Omschrijving

De originele Kever die ik fotografeerde, gebouwd vanaf juni/juli 1949 (achterlichten zonder chromen ring, wieldoppen nog steeds met groot logo), waarvan de serie werd geproduceerd vanaf de herfst van 1945/regelmatig vanaf januari 1946, had nog steeds het tractorstuurwiel, een kabelrem en 24 1/2 PK. Daarnaast had het de eerste zitplaatsenset en al 2 ruitenwissers! In 1950 volgde de VW Beetle Standard en op 5 augustus 1955 werden de eerste miljoen van 21,5 miljoen stuks geproduceerd.

Dit werk wordt aangeboden door aRi F. Huber

aRi F. Huber profielfotoIk doe al meer dan 35 jaar aan oldtimerfotografie en fotografeer hier vooral gewone alledaagse voertuigen die meer dan 30 jaar geleden nog massaal op de weg waren. Maar ook auto's met een buitengewoon, mooi design. Van tijd tot tijd maak ik foto's van auto's, motoren en vrachtwagens van de afgelopen tijd, wanneer ze bijzonder mooie vormen en rondingen hebben en op de een of andere manier in de verleiding komen om te dromen en te rijden als een BMW Z8. Ik vind deze autoschoonheden niet alleen in musea, maar ook in gespecialiseerde werkplaatsen voor oldtimers, met verzamelaars die mij hebben uitgenodigd om hun klassiekers te fotograferen of vaak in donkere, stoffige schuren en hallen of gewoon geparkeerd aan de kant van de weg.

Alle werken