VW originele kever uit 1949 in origineel zwart van aRi F. Huber

Werkcode: 592 875 Kopieer de werkcode

aRi F. Huber profielfoto De originele Kever die ik fotografeerde, gebouwd vanaf juni/juli 1949 (achterlichten zonder chromen ring, wieldoppen nog steeds met groot logo), waarvan de serie werd geproduceerd vanaf de herfst van 1945/regelmatig vanaf januari 1946, had nog steeds het tractorstuurwiel, een kabelrem en 24 1/2 PK. Daarnaast had het de eerste zitplaatsenset en al 2 ruitenwissers! In 1950 volgde de VW Beetle Standard en op 5 augustus 1955 werden de eerste miljoen van 21,5 miljoen stuks geproduceerd.

Dit werk wordt aangeboden door aRi F. Huber

Ik doe al meer dan 35 jaar aan oldtimerfotografie en fotografeer hier vooral gewone alledaagse voertuigen die meer dan 30 jaar geleden nog massaal op de weg waren. Maar ook auto's met een buitengewoon, mooi design. Van tijd tot tijd maak ik foto's van auto's, motoren en vrachtwagens van de afgelopen tijd, wanneer ze bijzonder mooie vormen en rondingen hebben en op de een of andere manier in de verleiding komen om te dromen en te rijden als een BMW Z8. Ik vind deze autoschoonheden niet alleen in musea, maar ook in gespecialiseerde werkplaatsen voor oldtimers, met verzamelaars die mij hebben uitgenodigd om hun klassiekers te fotograferen of vaak in donkere, stoffige schuren en hallen of gewoon geparkeerd aan de kant van de weg.

Meer weten over aRi F. Huber?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Rob
Nederland
5 / 5

Persoonlijke en heldere communicatie. Een geweldig product: akoestisch doek met geluidsabsorberende panelen: een eyecatcher en fantastische geluidsdemping ineen. Meer dan prachtig geprint.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2018
jan
Nederland
4 / 5

muur gaat meer leven , en het geeft toch rust .
We krijgen allerlei complimenten

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Wilna Spaaij van Commenée
Nederland
5 / 5

Prachtig.
Prachtig, met veel zorgvuldigheid gemaakt en verstuurd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2022
Wietske
Nederland
4.5 / 5

Geweldig
In 1 woord wauw!! Is het geld zeker waard.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
Diana
Nederland
5 / 5

Stelt nooit teleur!
Na een eerdere goede ervaring bij de inrichting van een tandartspraktijk, bestelde ik nu voor de styling van een bedrijfspand, 6 mooie stukken in diverse maten op canvas. Zeer ruime keus, prima kwaliteit voor een goede prijs. Netjes op tijd geleverd! Top werkaandemuur!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
Jacklyn
Nederland
5 / 5

Uitstekend kwaliteit en customer service
Wegens een misloop met de verpakking, een deel van onze frame was beschadigd. Dit was binnen no time op gelost. We zijn heel blij met de kwaliteit van de doek en de kleurrijkheid van de kunst

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2023
Anthony Clifford
Nederland
5 / 5

Werk aan de muur heeft boven verwachting een prachtig werk geleverd. Goede en vriendelijke service, uitstekende kwaliteit en een levering waar ik heel blij mee was. Een echte aanrader!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2017
Bob
Nederland
5 / 5

Top kunst en service
Tijdens een bezoek aan de showroom werd deskundig alle materialen getoond en uitgelegd waardoor inzicht werd verkregen wat het effect van het materiaal op het kunstwerk is. De bestelling was helaas door de vervoerder niet erg voorzichtig behandeld maar na een telefoontje en wat foto’s van de beschadigingen, kregen we supersnel een nieuw exemplaar. Hulde!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2020
Johannes
Nederland
5 / 5

Prima kwaliteit en volgens de afgesproken levertijd in huis!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
Angelique
Nederland
5 / 5

Maat die ik wilde was niet mogelijk! Maar door mee te denken kwamen we eigenlijk tot een nog beter resultaat. Snelle levering en top kwaliteit. Wij zijn super blij met het resultaat!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
H Pappot
Nederland
5 / 5

Ontvangst op lokatie in Haarlem prima
Via Internet aan het adres gekomen en een mooi exemplaar uitgezocht. In de winkel werden we prettig te woord gestaan en geadviseerd. We zijn zeer tevreden over het resultaat en zullen jullie aanbevelen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Annemieke
Nederland
5 / 5

Prachtig
Prima service, snelle levering, duidelijke mail over proces. In een woord prachtig. We gaan genieten van ons mooie canvasdoek aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit digital art kunstwerk VW originele kever uit 1949 in origineel zwart van aRi F. Huber als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 13 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
121,-109,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!