Vallei van de winden, in de outback van Australië.

van Rietje Bulthuis

- Werkcode: 162230

Rietje Bulthuis over Vallei van de winden, in de outback van Australië.

Vallei van de winden, in de outback van Australië. De Valley of the winds ligt in het nationaal park Kata Tjuta.
Hier kun je fantastisch wandelen. De route is 7 km., je wordt beloond met prachtige vergezichten, maar loopt ook vaak vlak langs de rotswand. Af en toe een zeer welkome verkoelende bries in dit hete gebeid. Het rode centrum. In deze omgeving vind je ook de Uluru, de bekendste, heilige rots van Australië. Maar er is dus veel meer moois te zien in dit gebied. Weg van de massa en betreed een andere wereld. De uitzichten vanaf deze uitdagende wandeling zijn adembenemend en zeker de moeite waard.
Tijdens de Valley of the Winds-wandeling kunnen wandelaars zich laten overweldigen tussen de koepels van Kata Tjuta. Het biedt ook een ongeëvenaard uitzicht op het spectaculaire Mars-achtige landschap rondom Kata Tjuta vanaf twee uitkijkpunten langs het pad.
het pad is steil, rotsachtig en op sommige plaatsen moeilijk, dus wees voorzichtig en neem de tijd, ik vond het best pittig.
De volledige Valley of the Winds-wandeling duurt 3-4 uur. Halverwege is drinkwater aanwezig. Daar zul je zeker behoefte aan hebben.
Vallei van de winden, in de outback van Australië. vind je in de categorieën Australië, Bergen, Contemporary, Fotografie, Kata Tju?a, Landschappen, Nationale Parken, Natuur en Weer, Noordelijk Territorium, Olga, Outback, Rode Centrum, Rots (steen), Trail, Wandelen, Wandelpad, Wind, Woestijn, bries, olga's, trekking en vallei van de winden.
Rietje Bulthuis profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Ik fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken van Rietje Bulthuis


Waarom je kiest voor Vallei van de winden, in de outback van Australië. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vallei van de winden, in de outback van Australië. van Rietje Bulthuis

Koop de foto Vallei van de winden, in de outback van Australië. van Rietje Bulthuis op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 162230
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
109 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.