Facebook pixel
Van Oord's AEOLUS

Van Oord's AEOLUS van Sybrand Treffers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 111962

Van Oord's AEOLUS van Sybrand Treffers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Van Oord's AEOLUS    van Sybrand Treffers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Het in 2014 opgeleverde transport- en installatieschip Aeolus onderweg op de Noordzee naar Vlissingen. De 12 knopen vaarsnelheid is misschien niet buitengewoon indrukwekkend maar de kraan die 990 ton kan tillen, dat er plaats is voor 75 mensen en dat er 3300 vierkante meter dek is, zijn dan weer wel enorme getallen. Het innovatieve en geavanceerde jack-up schip van Van Oord kan op eigen poten staan (die 87 meter lang zijn) tot waar de zeebodem 55 meter onder water ligt. 139 meter lang, 38 meter breed, 5,7 meter diepgang. Het hefschip wordt ingezet bij de aanleg van offshore windparken. De Aeolus is gemaakt bij de Duitse werf Sietas in Hamburg.

Over Sybrand Treffers

Sybrand Treffers (1971) is fotograaf en filmer met verregaande specialiteit in de industriële, nautische en logistieke sector. Turbines, warehousing of olietankers verhelderend of dynamisch in beeld brengen, verbindingen leggen tussen kantoor en werkvloer. Inclusief vernieuwende toepassing van beelden voor verbetering van kantooromgevingen, bedrijfsrestaurants, fabriekshallen of wachtruimtes. Maar onderweg komt hij soms iets tegen dat uitstekend geschikt is voor aan de muur in huis.

Alle werken