Varen met randje rijp

Varen met randje rijp van Sascha van Dam

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Varen met randje rijp van Sascha van Dam

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 400418
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
88 gratis verzending!

Omschrijving

Mijn eigen tuin is een grote en dankbare plek met onderwerpen voor diverse foto's. Met name macrofoto's zijn hier prachtig te maken. Zo zag ik op een dag na een flinke vorst dat de blaadjes van de varens waren omrand met een wit laagje rijp. Het licht viel prachtig op de bladeren, waardoor deze een wat limekleurige uitstraling kregen. Door de egale grijze achtergrond komt dit lime mooi tot zijn recht. Het witte randje rijp geeft het een wat onwerkelijk aanzicht. Toch geeft deze foto exact weer hoe de varen eruit zag, want er is hier niks bewerkt.
Heeft u een modern interieur, maar wilt u toch wat kleuraccenten? Deze foto zal prachtig staan! Ook in overige huisstijlen zult u geen spijt krijgen van deze foto aan de wand.

Dit werk wordt aangeboden door Sascha van Dam

Sascha van Dam profielfotoMijn naam is Sascha van Dam en mijn grote passie is fotograferen van vooral de natuur. Ik hou van alle facetten van de natuur; planten, bloemen, landschappen, zoogdieren, vogels, insecten. Vooral macrofotografie spreekt mij erg aan. Door de lens ontstaat er dan namelijk een enorm fascinerende en mystieke wereld. Ineens zie je dingen waar je zonder de macrolens niet bewust van was. Insecten lijken ware kunstwerken, bloemen komen tot leven en druppels tonen de wereld op zijn kop. Maar ook de telelens geeft een innemend kijkje in de wereld van flora en fauna. Ik geniet met volle teugen van al het moois om mij heen en probeer het op een respectvolle manier vast te leggen. Ik hoop dat veel mensen van mijn werk zullen genieten, dat zou echt de kers op de taart zijn!

Alle werken