Vaten verfpigment in oude molen

Vaten verfpigment in oude molen van Tammo Strijker

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 51409

Vaten verfpigment in oude molen van Tammo Strijker

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

In de Zaanse Schans, Nederland, staan veel mooie Hollandse molens. Een windmolen heet 'De Kat' en dat is een molen uit de 17e eeuw. Er wordt nu weer verf pigment gemaakt op oude traditionele, ambachtelijke wijze. En dat is uniek in de wereld! Hier zijn diverse vaten met verfpigment te zien: groene aarde, zinkwit, Engels Rood, Venetiaans, Titaanwit, lakrood, chroomoxydgroen, oranje ercolano, permanentrood

Over Tammo Strijker

Fotografie, schrijven met licht. Prachtige manier om de wereld om je heen vast te leggen en je eigen draai er aan te geven.

Mijn foto's zijn voornamelijk te vinden op https://www.tammostrijker.photodeck.com. Een deel daarvan is hier te vinden op werkaandemuur.

Vragen of wensen m.b.t. tot mijn foto's? Neem gerust contact op via de contactpagina op bovengenoemde site of via Facebook https://www.facebook.com/TammoStrijkerPhotography.

Alle werken