Vechtende Hooglanders van Amanda van den Berg / Fotografie Amanda

Werkcode: 735 604 Kopieer de werkcode

Amanda van den Berg / Fotografie Amanda profielfoto Deze dames waren niet gediend van elkaars aandacht en gooiden de hoorns tegen elkaar, machtig! Gecombineerd met het geluid van de hoorns, een heus schouwspel.

Dit werk wordt aangeboden door Amanda van den Berg / Fotografie Amanda

'It's not WHAT you look at, but what you SEE...'

Verbinding, gevoel, emotie, schoonheid, details en verrassende standpunten. Ik wil je raken met mijn foto's. Het overbrengen van een emotie kent geen taal en is in geen 1000 woorden te beschrijven.

Mijn werken onderscheiden zich door een veelheid aan onderwerpen, als ik er mijn eigen voorliefde voor gevoel en details maar in kan leggen. Afwerking in monochroom vind ik geweldig, de puurheid van de foto en de ontbrekende afleiding door kleur. Een foto die alleen door contrast een krachtig beeld laat zien.

Mijn werken vallen op en krijgen waardering. Zo zijn een aantal foto's gepubliceerd in magazines zoals Digifoto, Zoom & EYE Photo Magazine, internationale exposities in onder meer Barcelona en Singapore, maar ook regionaal worden mijn foto's gewaardeerd en tentoongesteld.

Wie is Amanda? Ik ben 43 jaar, empathisch en creatief. Fotograferen is mijn grote passie naast mijn fulltime baan als Office & Facility Manager in een security test lab.

"Fotograferen is zien, mijn camera het middel en mijn oog de lens"

Meer weten over Amanda van den Berg / Fotografie Amanda?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Elvira
    Nederland
    5 / 5

    Alles heel goed geregeld
    Ik heb 2 keer een werk aan de muur gekocht. Ik ben echt heel erg tevreden. Vooral de goede communicatie valt gewoon op. Als ik een vraag had werd dit snel beantwoord. Heel vriendelijk en doeltreffend. Dat maak je lang niet altijd mee bij online winkels. Ook de lijsten zijn heel netjes verpakt als ze worden bezorgd. Nette ophang haken en ook mooie uitstraling En kleur van de afbeelding. Voldoet aan de verwachtingen. Kortom zeer tevreden.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2020
    Emiel
    Nederland
    5 / 5

    Fantastisch!
    Een hele mooie scherpe productie. Fantastisch!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020
    Ciska Postema
    Nederland
    5 / 5

    We zijn heel blij met het werk aan de muur gedrukt op doek. Als je uitgekeken bent op het werk is deze makkelijk te verwisselen voor iets anders. Je hoeft geen nieuwe lijst aan te schaffen.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2022
    Marja Pelzer
    Nederland
    4.5 / 5

    Kunst naar ons hart!
    Mooie kunstwerken die in verschillende materialen uitgevoerd kunnen worden; snelle levertijd en handige website. Zeker de app waarmee je het kunstwerk virtueel kunt bekijken!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2022
    Centrum van Alphen
    Nederland
    5 / 5

    Mooie print, mooi ingelijst en zorgvuldig ingepakt. Precies zoals de slogan zegt: Origineler dan Ikea en goedkoper dan de gallery.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2018
    Kelly
    Nederland
    4.5 / 5

    Top service en kwaliteit!
    Ik ben heel tevreden over mijn aankoop! De kwaliteit is prachtig en de service heel netjes. Na ontvangst bleek een frame deel beschadigd te zijn tijdens het transport. Na contact met de klantenservice kreeg ik snel het nieuwe onderdeel opgestuurd. Dank!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2022
    Mickey
    Nederland
    5 / 5

    Super tevreden
    tijd terug werk besteld. Na de bestelling vriendelijke emails en duidelijke opvolging voor de levering. Helaas bleek dat bij het ophangen het werk heel licht beschadigd was; heel vriendelijk werd dit direct opgepakt en een nieuwe gestuurd. Dit kan altijd tijdens transport gebeuren maar houding en snelheid van handelen om het te herstellen is een voorbeeld voor velen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Sandra
    Nederland
    4.5 / 5

    Wederom geweldig Werk aan de Muur!
    Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit! Het eerste werk bestelde. Ik jaren geleden, toen het bedrijf nog redelijk klein was. Nu is Werk aan de muur uitgegroeid tot een flinke nationaal bekende firma ( VT wonen etc.) , maar nog steeds goede service en kwaliteit! Super, helemaal tevreden!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
    Hennie
    Nederland
    4.5 / 5

    Na de bestelling wordt er door het team van werkaandemuur direct gereageerd per mail, vriendelijk en persoonlijk. De levering verloopt uitstekend en het resultaat van mijn werk aan de muur is mooier dan ik had durven dromen!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2018
    Raoul Vandesompel
    Nederland
    5 / 5

    10 op 10
    De werken die ik al gekocht heb zijn bangelijk mooi maar te bediening was heel goed

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2020
    giovanna van eijk
    Nederland
    5 / 5

    Schilderij is erg mooi en goed bezorgd

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2023
    Erwin & Angelique
    Nederland
    5 / 5

    Top resultaat
    Heel tevreden over de communicatie, het meedenken en het uiteindelijke resultaat. Prima materiaal, goed te verwerken en een hele scherpe afbeelding!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Vechtende Hooglanders van Amanda van den Berg / Fotografie Amanda op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
117,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden