Veeneiken in de Alblasserwaard van Jan van der Vlies

Werkcode: 477 946 Kopieer de werkcode

Jan van der Vlies profielfoto Veeneiken in de Alblasserwaard die zij opgegraven in het veengebied. Ze zijn opgesteld in een kring en vormen een kunstwerk. De eiken zijn gedateerd op 2700 jaar voor Christus.

Dit werk wordt aangeboden door Jan van der Vlies

Als schooljongen zat ik met m’n vader in de doka klassenfoto’s af te drukken in zwart-wit. Als beloning kreeg ik een zakcentje. Hier is de liefde voor fotografie ontstaan en zo heb ik zelf ook de kunst in het analoge tijdperk geleerd. M’n eigen werk afdrukken in de doka van m’n vader.
Als autodidact heb ik me de vaardigheden en technieken eigen gemaakt door veel te lezen, te leren en vooral te oefenen. Vallen en opstaan hoort erbij.
Er zijn natuurlijk talloze regels waaraan een goede foto zou moeten voldoen, en het is goed om daar kennis van te nemen zodat je geen elementaire fouten gaat maken.
Het mooie van regels is dat je deze ook kunt breken en er creatief mee om kunt gaan. Let wel op, deze regels zijn er met een reden, dus hou ze wel in je achterhoofd. Maar de vrijheid om de grenzen op te zoeken is er natuurlijk altijd.
Zo blijft de belichtingsdriehoek, de driehoek van diafragma, ISO en belichtingstijd uiteraard fier overeind staan, hier kun je niet om heen, maar alle andere regels aangaande compositie, nabewerkingen kun je naar eigen inzicht en smaak aanpassen.
Mijn interesse ligt voornamelijk op het gebied van de landschapsfotografie en de architectuur, zwart-wit en lange sluitertijden fotografie. Hiervoor gebruik ik momenteel een Canon 6D Mark II spiegelreflex camera met een standaard 24-105mm lens. Deze combinatie gebruik ik in 90% van de gevallen. Om lange sluitertijden te creëren maak ik gebruik van een set filters van het merk Lee.

Meer weten over Jan van der Vlies?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.727 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Karin
    Nederland
    5 / 5

    Inmiddels aan het kijken voor onze 4e creatie van Werk aan de muur. Tot nu toe alleen maar goede ervaringen, zeker ook wat betreft service. De volgende aankoop zal naadloos behang zijn, kijk er nu al naar uit. Om er 1 uit te kiezen is nog het lastigst.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2020
    Ronald
    Nederland
    5 / 5

    Top service!
    Erg goede bezorg service! Bij aankomst van het eerste schilderij was de doos beschadigd. Dit kwam de bezorger zelf melden aan de deur. Samen hebben we gekeken als het schilderij ook beschadigd was. En die was inderdaad wat beschadigd. Dit vond hij zelf ook onacceptabel. De bezorger kende de mensen van werkaandemuur goed en hij zou regelen dat we een nieuwe kregen. En een paar dagen later werd er een nieuwe bezorgd zonder er ook maar iets te voor te doen. Pure klasse! Het schilderij ziet er ook top uit en alles wordt netjes afgewerkt.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022
    Karin
    Nederland
    5 / 5

    Super mooi werk aan de muur
    Vriendelijke mensen en super snelle service.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
    Katy
    Nederland
    5 / 5

    Prettig
    Duidelijke mail over je bestelling. Goed te bereiken. Netjes verpakt en een heel mooi schilderij

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
    Patrick
    Nederland
    5 / 5

    Prachtige kunst voor aan de muur
    Uitmuntende mooie kwaliteit kunststukken. Echt blij mee. Ook altijd leuk om op de site te kijken. Na bestelling is het zo in huis.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Martijn
    Nederland
    5 / 5

    Fantastisch!
    Tijdens het uitpakken van het geleverde produkt bleek deze licht beschadigd te zijn. Werkaandemuur heeft dit keurig opgelost door een nieuw doek te verzenden. Het eerder geleverde doek mocht ik behouden/ weggeven.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Marjolein
    Nederland
    5 / 5

    Goede service/contact/levering
    De schilderijen (canvas) waren exact de kleur zoals weergegeven op de website. Wij zijn er blij mee.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019
    Brigitte
    Nederland
    5 / 5

    Goede service, genoeg keus, goede kwaliteit. prettige ontvangst op locatie. snelle levering.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2018
    Aline Dassel
    Nederland
    5 / 5

    Supergroot werk besteld (2,85 m) in HD Metal. Resultaat was zelfs boven verwachting. Supermooi. Prima geleverd, goed beschermd met blauwe folie. Prima ophangsysteem waardoor het ahw zwevend wordt. Echt heel blij mee!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
    Maddy
    Nederland
    4.5 / 5

    Zeer tevreden over de service en het vervoer van het produkt.
    Mijn eerste keuze ging niet door omdat Werk aan de muur zelf niet achter de kwaliteit stond. Ik ben op een prima manier benaderd om een nieuwe keuze te maken. Dat heb ik gedaan en het resultaat is geweldig. Goed ingepakt en op tijd gekregen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
    Frank
    Nederland
    5 / 5

    Service die je bij een 5sterren hotel verwacht
    Nadat helaas mijn aluminium kunstwerk kapot aankwam ben ik binnen 10 min terug gemaild. Alles werd geregeld. Er werd direct een nieuw kunstwerk gemaakt en het mail verkeer was erg vriendelijk en behulpzaam. Na het vragen wat ik met het kapotte kunstwerk kan doen, werd me geadviseerd om het eventueel aan een non profit organisatie te geven. Die zijn hier vaak erg blij mee. Dit vind ik ook een mooi initiatief in plaats van het weg te laten gooien. Al met al zou ik iedereen willen aanraden om hier zijn kunstwerk te kopen vooral omdat de service (als er iets mis gaat) gewoon subliem is.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Riccardo
    Nederland
    5 / 5

    De kwaliteit is echt top! Zowel de afruk van de foto als ook het materiaal om het op te hangen. Ik ben erg tevreden! Ook handig dat je met de app alles al op voorhand kunt uitproberen!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop de foto Veeneiken in de Alblasserwaard van Jan van der Vlies op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
101,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden