Veilige landing ganzen in plas Siepelveen

van R Smallenbroek

- Werkcode: 793 376

R Smallenbroek over Veilige landing ganzen in plas Siepelveen

Ganzen landen in de plas Siepelveen bij de Zeegser Duinen. De ochtend breekt aan en lost de mist dat boven het water hangt, langzaam op. De wilde gagel bloeit aan de oever in haar opvallende kleurenpracht.
Veilige landing ganzen in plas Siepelveen vind je in de categorieën Drentsche Aa, Fotografie, Ganzen, Siepelveen, Wilde gagel en Zeegse.
R Smallenbroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door R Smallenbroek

Analoog begonnen als hobbyfotograaf, daarna jaren laten liggen en inmiddels al weer jaren gepassioneerd fotograferend. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet met fotografie bezig ben en kan me een leven zonder ook niet meer voorstellen. Het is heerlijk om de schoonheid die ik zie en ervaar te kunnen delen en prachtig als anderen datzelfde ervaren bij het zien van het beeld. Ik hou me voornamelijk bezig met landschapsfotografie waarbij het kernwoord is sfeer!

Alle werken van R Smallenbroek


Waarom je kiest voor Veilige landing ganzen in plas Siepelveen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Veilige landing ganzen in plas Siepelveen van R Smallenbroek

Koop de foto Veilige landing ganzen in plas Siepelveen van R Smallenbroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 793 376
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.