Veld met klaprozen in de avondzon

Veld met klaprozen in de avondzon van Fotografiecor .nl

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Veld met klaprozen in de avondzon

van Fotografiecor .nl

Veld met klaprozen in de avondzon van Fotografiecor .nl

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 868989
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Tussen de kenmerkende meidoornhagen van Walcheren lag opeens een prachtig veld met deze rode bloemen. Vincent van Gogh legde heel wat klaprozen vast op zijn doek. In 1890 schilderde hij het stilleven ‘Vaas met rode klaprozen en madeliefjes’. Nou ben ik niet zo kunstzinnig met een schilderskwast dus heb ik een eigen foto variant gemaakt zonder de madeliefjes ? De klaproos is trouwens best een ruige jongen. Hij laat zich niet plukken. Wie probeert de klaproos op de vaas te zetten komt bedrogen uit: snel zal hij zijn blaadjes laten vallen die dan droevig naar beneden dwarrelen. Fotograferen en als een mooi print aan je muur is dus de beste manier om langer van deze schoonheden te genieten;-)

Dit werk wordt aangeboden door Fotografiecor .nl

Fotografiecor .nl profielfotoDe drijvende kracht achter Fotografiecor.nl is fotograaf Cor van der Waal. Als autodidact fotograaf heb ik door veel fotograferen, samen werken, uitdagingen aangaan en open te staan voor nieuwe kennis, mijzelf ontwikkelt. Met deze aanpak is er een sterk eigen stijl ontwikkeld die voortdurend in beweging is.Kijk, nadat je mijn portfolio op deze site hebt bekeken ook eens op mijn website, daar zie je actueel werk en krijg je achterliggende informatie over shoots en reportages.

Alle werken