Veldbloem paars van Sascha van Dam

Werkcode: 400 449 Kopieer de werkcode

Sascha van Dam profielfoto Ook weer een dankbaar object uit mijn border. Met de macrolens gemaakt, tegen het licht in. De nerven van deze veldbloem zijn daardoor goed zichtbaar. Een eenvoudige foto, maar door de pastelkleurige blauwpaarse tint wel heel lief om te zien. De achtergrond is mooi egaal en ondanks dat het contrast met de bloem niet super groot is, komt hij toch mooi naar voren.

Dit werk wordt aangeboden door Sascha van Dam

Mijn naam is Sascha van Dam en mijn grote passie is fotograferen van vooral de natuur. Ik hou van alle facetten van de natuur; planten, bloemen, landschappen, zoogdieren, vogels, insecten. Vooral macrofotografie spreekt mij erg aan. Door de lens ontstaat er dan namelijk een enorm fascinerende en mystieke wereld. Ineens zie je dingen waar je zonder de macrolens niet bewust van was. Insecten lijken ware kunstwerken, bloemen komen tot leven en druppels tonen de wereld op zijn kop. Maar ook de telelens geeft een innemend kijkje in de wereld van flora en fauna. Ik geniet met volle teugen van al het moois om mij heen en probeer het op een respectvolle manier vast te leggen. Ik hoop dat veel mensen van mijn werk zullen genieten, dat zou echt de kers op de taart zijn!

Meer weten over Sascha van Dam?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.731 klanten geven ons een 4,7 / 5

    DIANE. Smits
    Nederland
    5 / 5

    Leuk aan de muur en zeker niet te duur
    Al zoekende ,naar iets van kleur aan de muur.kwamen we bij werk aan de muur uit. Wat een leuke schilderijen hebben ze daar. Top . Gaan we de volgende keer zeker weer bezoeken. Gr Peter en Diane Smits

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
    C.Aangeenbrug
    Nederland
    5 / 5

    Het werk was zorgvuldig ingepakt, het canvas hangt erg mooi aan de muur. We zijn er erg blij mee!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2017
    Hilde
    Nederland
    5 / 5

    Super
    Uitzoeken was al een feestje even checken hoe die boven mijn bank zou staan allemaal zo simpel te regelen en na dat de bestelling was geplaatst werd ik heel goed en op een hele leuke manier op de hoogte gehouden van de vorderingen van “mijn werk”. Ook de levering ging professioneel.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
    Frank
    Nederland
    5 / 5

    Service die je bij een 5sterren hotel verwacht
    Nadat helaas mijn aluminium kunstwerk kapot aankwam ben ik binnen 10 min terug gemaild. Alles werd geregeld. Er werd direct een nieuw kunstwerk gemaakt en het mail verkeer was erg vriendelijk en behulpzaam. Na het vragen wat ik met het kapotte kunstwerk kan doen, werd me geadviseerd om het eventueel aan een non profit organisatie te geven. Die zijn hier vaak erg blij mee. Dit vind ik ook een mooi initiatief in plaats van het weg te laten gooien. Al met al zou ik iedereen willen aanraden om hier zijn kunstwerk te kopen vooral omdat de service (als er iets mis gaat) gewoon subliem is.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Tineke
    Nederland
    5 / 5

    Heel tevreden met Werk aan de muur.
    Mooie prent op canvasdoek ,snelle verzending, keurig verpakt, mooie lijst. De kleuren zijn prachtig, valt absoluut niet tegen. Hangt heel mooi tegen onze muur. Helemaal tevreden !!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    Peter
    Nederland
    4.5 / 5

    Groots assortiment en keuze in afwerking, je zou er keuzestress van krijgen. Uiteindelijk gekozen voor een kunstwerk op acrylglas. We zijn er reuzeblij mee. Contact met winkel verloopt snel en effectief. De levering duurde wat langer dan op de website staat vermeld, dat was voor ons geen enkel probleem.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    Anita
    Nederland
    4.5 / 5

    Mooie website, er is veel mogelijk. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. De bestelling werd keurig verpakt op de afgesproken dag bezorgd.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2017
    Joël
    Nederland
    4 / 5

    Prachtig schilderij
    We zijn erg blij met het schilderij en de service is prima.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
    Ruud
    Nederland
    5 / 5

    Werkaandemuur, beveel ik een ieder aan!
    Ik heb veel besteld bij internet bedrijven, echter Werkaandemuur slaat alles, als het gaat om Service! Product was niet naar wens, en is kosteloos en snel opgelost! Kreeg binnen een week de goede uitvoering, en deze hangt nu te pronken boven de tafel. Ik beveel dan ook en ieder Werkaandemuur aan, topbedrijf!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
    Lia
    Nederland
    4.5 / 5

    Top aankoop!
    Erg blij met het schilderij op doek met akoestische panelen. We zijn goed op de hoogte gehouden wat de status van onze aankoop was. Ook de vragen aan Lianne worden snel en goed beantwoord. Echt een aanrader.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
    Paul Paul
    Nederland
    5 / 5

    Kunstwerk op canvasdoek besteld, binnen 4 werkdagen ontvangen. Goed ingepakt verzonden en uitstekende klantenservice!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
    Theo
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig
    Recent twee werken gekocht. Duidelijke info bij bestellen, update over productieproces en ruim van te voren een leverdatum. Top. Beide werken zijn heel erg mooi!! Een aanrader

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022

Plus- en minpunten

  • Stevige panelen
  • In mat en glanzend verkrijgbaar
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Kwetsbaar materiaal
  • Spiegelt (in glans uitvoering) met direct (kunst)licht

Aluminium kunst met museumkwaliteit

Fine-arts prints gelijmd op stevige aluminum panelen. Door het zwevende effect en hoge kwaliteit print creëer je een kunstgalerij bij je thuis of op kantoor.

Wat voor effect kies jij? Ga voor een matte of glanzende afwerking.

Meer weten?

Meer over Aluminium en de andere materialen vind je op:

Koop dit bloemen kunstwerk Veldbloem paars van Sascha van Dam op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
222,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden