Veldbloemen ( veld met Boterbloemen en grassen)

van Birgitte Bergman

- Werkcode: 376 080

Birgitte Bergman over Veldbloemen ( veld met Boterbloemen en grassen)

Gewoon een veldje met grassen en Boterbloemen zou je zeggen. Maar wat is dat toch genieten als je vanuit een laag standpunt er doorheen kijkt. Helemaal als het zonnetje er in de achtergrond op schijnt en de boterbloemen in de achtergrond als gele vlekjes zichtbaar zijn. Echt zomer.
Lijkt mij ook heel mooi als behang.
Veldbloemen ( veld met Boterbloemen en grassen) vind je in de categorieën Bloemen, Boterbloem, Fotografie, Grasland, Grassenfamilie, Lente, Lichtval, Macrofotografie, Natuurfotografie, Weiland, Zomer en Zon.
Birgitte Bergman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Birgitte Bergman

Een aantal jaren geleden ben ik mij wat meer gaan verdiepen in het fotograferen en ondertussen is dit wel een passie te noemen.Ik fotografeer alles wat mij in positieve zin opvalt. Landschappen, dieren en af en toe architectuur of portretten... Maar mijn voorkeur gaat toch wel uit naar natuurfoto's en dan met name macro opnames. Ik vind het heerlijk om in een veldje, bos of park rond te struinen op zoek naar mooie bloemetjes, plantjes of bijzondere diertjes. En als je door mijn macrolens kijkt, zie je pas echt hoeveel moois de natuur ons te bieden heeft.
Naast de gewone fotografie, vind ik het ook leuk om een fantasiebeeld of -wereld te creëren door verschillende foto's te combineren. Dat is soms lang zoeken tot ik het gewenste resultaat heb bereikt. Kijk hiervoor naar mijn map creatieve foto's en bewerkingen.

Finalist National Geographic fotowedstrijd 2017
Eervolle vermelding Groene Camera wedstrijd 2019 (natuurfotowedstrijd voor Nederland en België)
Publicaties National Geographic kalender, Roots agenda en tijdschrift.

Alle werken van Birgitte Bergman


Waarom je kiest voor Veldbloemen ( veld met Boterbloemen en grassen) als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Veldbloemen ( veld met Boterbloemen en grassen) van Birgitte Bergman

Koop de foto Veldbloemen ( veld met Boterbloemen en grassen) van Birgitte Bergman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 376 080
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden