Veldbloemen

Veldbloemen van Birgitte Bergman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Veldbloemen

van Birgitte Bergman

Veldbloemen van Birgitte Bergman

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 376080

10% woonseizoen korting!
Nog 10 dagen en 22 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104 94 gratis verzending!

Omschrijving

Gewoon een veldje met grassen en Boterbloemen zou je zeggen. Maar wat is dat toch genieten als je vanuit een laag standpunt er doorheen kijkt. Helemaal als het zonnetje er in de achtergrond op schijnt en de boterbloemen in de achtergrond als gele vlekjes zichtbaar zijn. Echt zomer.
Lijkt mij ook heel mooi als behang.

Dit werk wordt aangeboden door Birgitte Bergman

Birgitte Bergman profielfotoEen aantal jaren geleden ben ik mij wat meer gaan verdiepen in het fotograferen en ondertussen is dit wel een passie te noemen.Ik fotografeer alles wat mij in positieve zin opvalt. Landschappen, dieren en af en toe architectuur of portretten... Maar mijn voorkeur gaat toch wel uit naar natuurfoto's en dan met name macro opnames. Ik vind het heerlijk om in een veldje, bos of park rond te struinen op zoek naar mooie bloemetjes, plantjes of bijzondere diertjes. En als je door mijn macrolens kijkt, zie je pas echt hoeveel moois de natuur ons te bieden heeft.

Alle werken