Vele poten maken een paadje

Vele poten maken een paadje van Remco de Vries

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 179579

Vele poten maken een paadje van Remco de Vries

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
78 gratis verzending!
Vele poten maken een paadje van Remco de Vries

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Tussen de Waddenzee en de zomerpolder van it Skoar bij Ternaard ligt een flauw zomerdijkje dat elk jaar weer overspoeld wordt. Het is een favoriet loopje van waarschijnlijk de schapen, maar ook de lokale bevolking weet dit paadje te vinden. Niet dat het hier druk is, maar dit stukje buitendijks Friesland bestaat al een tijdje. Het is een vrij lege foto geworden, want wat staat nu er eigenlijk op! Niet veel... Om de blik toch wat te concentreren heb ik de foto aan de randen wat donkerder gemaakt.

Over Remco de Vries

Remco de Vries profielfotoBen opgegroeid op en aan het water in Fryslân en heb er ook mijn werk gevonden als redacteur/verslaggever voor de regionale publieke omroep Omrop Fryslân. Eerst alleen voor de radio, maar later ook voor tv en internet. Ik doe dat werk met extra aandacht voor de natuur en kom daardoor ook regelmatig op hele bijzondere plekken. Al van jongs af aan houd ik van het Wad en ben vooral veel aan de Friese kust te vinden. Wandel en vis al vanaf mijn 17'de elke zomer in Noorwegen en doe dat meestal alleen. De laatste vijftien jaar zit ik vrijwel uitsluitend in Finnmark; de meest noordelijke provincie. Wat ik daar doe en nog meer wat ik daar zie, heeft er voor gezorgd dat ik me serieus met landschapsfotografie ben bezig gaan houden. Het maken van foto's bleef al snel niet beperkt tot het hoge noorden en inmiddels schiet ik het merendeel gewoon hier. Sinds een aantal jaren werk ik ook professioneel met beeld. Dat doe ik onder andere als camjo (journalist met een videocamera). Daarnaast wordt ik ingehuurd om de foto's, video en tekst te leveren voor het Marboei project van het Friese tijdschrift de Moanne i.s.m. recreatieschap de Marrekrite. Kort samengevat; ik ben een fotograaf met een neus voor nieuws en een oog voor landschappelijk schoon.

Alle werken