Venetië, Italië, Canal Grande aanlegsteiger gondels van Getty Betlem

Werkcode: 375 563 Kopieer de werkcode

Getty Betlem profielfoto Venetië: 21 april 2015, waar het nog niet zo druk was in het voorseizoen en een prachtig licht scheen bij het Canal Grande nabij de San Marco.

Dit werk wordt aangeboden door Getty Betlem

Van kinds af aan is mijn passie tekenen & schilderen en ontwikkelde mij met jarenlange teken- en schildercursus, die ik o.a. volgde op de Volksuniversiteit te Roermond (1993-1998) en Leiden (2006-2010), tot mijn eigen stijl! Ik gebruik hierbij acrylverf, aquarel, inkt, potlood en vooral de laatste tijd: pastel. Deze zijn dan ook te zien in mijn shop. Mijn principe is het zien wat het voorstelt, maar niet in alle details zoals bij het impressionisme. Mijn grootste voorbeeld is dan ook Claude Monet. Als is weer in mijn geliefde stad Parijs ben, staat het bezoek aan het Musée d'Orsay steevast op mijn programma.

Naast deze passie ontwikkelde ik mijn grootste passie: de Fotografie!Toen ik als tiener het oude fototoestel van mijn vader kreeg was ik meteen verkocht! Menig fotorol schoot ik vol en menig fotoalbum maakte ik. In 1994-1997 volgde ik op de Volksuniversiteit Roermond Fotografie en ontwikkelen van zwart-wit foto's. In 2016 had ik zelfs nog een fototentoonstelling van deze zwartwit foto's in Leiden bij Voor Af en Toe Eet-, drink- en kunstlokaal waar ik nog een aantal verkocht. Ik werkte toen met een spiegelreflex analoge Nikon camera.

Het digitale typeperk van de fotografie is mij niet voorbij gegaan! In 2006 kocht ik mijn eerste kleine camera. Later kocht ik een digitale spiegelreflex Nikon D3100 camera met zoomlens. Daarnaast een kleinere maar een vrij goede digitale Sony Cyber-shot DSC-RX100 met een Carl Zeiss objectief. Mij zie je dan ook vaak op mijn r

Meer weten over Getty Betlem?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Corry
Nederland
5 / 5

Snelle reacties, goede materialen, mooie website.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2016
T
Nederland
5 / 5

Goed
Correct uitgevoerd, blij mee

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Jeffrey van der bijl
Nederland
5 / 5

Super mooi !
Grote afbeelding ( 240 x 150 cm ) op canvas laten maken . Moet zeggen zeer tevreden mee . Hele heldere weergave zonder vervagingen . Ga hier vaker bestellen

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Lizzy Janssen
Nederland
5 / 5

WAUW+++++
Levering Je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling via de mail. Van aankoopbevestiging tot aan de levering is het helemaal duidelijk. Goed ingepakt Een cadeautje om te mogen uitpakken: zit in plastic gewikkeld plus 3 lagen karton eromheen. Artikelbeoordeling Zelf een canvas besteld van groot formaat: zit perfect recht op het frame en is van zeer goede kwaliteit: kleuren komen mooi uit en zien er precies zo uit als je zou hopen. Ik ga pas over een maand verhuizen en verheug me nu al op het ophangmoment van het kunstwerk. Werkelijk prachtig, van mij krijgt Werk aan de Muur een dikke 10!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
Fred
Nederland
4 / 5

Doen er alles aan om een goed product af te leveren. Denken ook echt mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2017
Nelly
Nederland
5 / 5

Perfect
Mooie schilderijen foto’s etc

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Lara
Nederland
5 / 5

Zeer tevreden met ons mooie kunstwerk
Zeer ruime keuze aan afbeeldingen, goede kwaliteit en snel geleverd. Ons canvas doek staat prachtig op de muur!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
dorine van de Oever
Nederland
5 / 5

Wat een top service, en wat bieden ze snelle en goede oplossingen. Ook denken ze fijn en snel met je mee. Het zijn echt toppers

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2022
Dirk
Nederland
5 / 5

Top!
Zeer professioneel, zeer goede kwaliteit en zeer goed verpakt bij levering. Alle vragen worden snel beantwoord. Beveel dit bedrijf zeer aan!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
DIANE. Smits
Nederland
5 / 5

Leuk aan de muur en zeker niet te duur
Al zoekende ,naar iets van kleur aan de muur.kwamen we bij werk aan de muur uit. Wat een leuke schilderijen hebben ze daar. Top . Gaan we de volgende keer zeker weer bezoeken. Gr Peter en Diane Smits

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
Maeike
Nederland
5 / 5

Service & prachtwerk
Ben prima geholpen tijdens het bestelproces, heel vriendelijk, persoonlijk en supersnel! Ik wilde een ander formaat dan standaard, kreeg direct een digitaal voorbeeld van de uitsnede. Ook kreeg ik ongevraagd advies over het materiaal, heel fijn! De foto is prachtig, was goed verpakt en was eenvoudig op te hangen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
Maddy
Nederland
4.5 / 5

Zeer tevreden over de service en het vervoer van het produkt.
Mijn eerste keuze ging niet door omdat Werk aan de muur zelf niet achter de kwaliteit stond. Ik ben op een prima manier benaderd om een nieuwe keuze te maken. Dat heb ik gedaan en het resultaat is geweldig. Goed ingepakt en op tijd gekregen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit digital art kunstwerk Venetië, Italië, Canal Grande aanlegsteiger gondels van Getty Betlem als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden