Venetië in avondlicht met bewegende mensen

Venetië in avondlicht met bewegende mensen van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Venetië in avondlicht met bewegende mensen van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 255162
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Omschrijving

Venetië, augustus 2015. Op fotoworkshop in Italië, bezochten we ook 1 dag Venetië. 's Avonds, met het San Marco plein in de rug, fotografeerden we bij het water richting het eiland San Giorgio Maggiore. Terwijl we daar zo staan, zie ik het plaatje zoals ik het hier op de foto heb gezet. Omdat het al schemert, kan ik een langere sluitertijd gebruiken, waardoor de mensen wat vervagen, maar nog wel gewoon mensen blijven.

Dit werk wordt aangeboden door Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Mirjam Boerhoop - Oudenaarden profielfotoIk ben Mirjam, 41 jaar, getrouwd met Jacco en moeder van Sanne (8) en Rens (6). Ik woon in het prachtige Noord-Scharwoude (gemeente Langedijk in Noord-Holland), maar ben geboren en opgegroeid in Dordrecht. Naast mijn baan als stabiliteits coördinator op een laboratorium in Petten en mijn drukke gezin, vind ik het heerlijk om er op uit te gaan om te fotograferen. Sinds 2015 heb ik deze hobby naar een beter niveau proberen te brengen door een workshop van Frank Peters in Italië te volgen. Ik heb daar veel geleerd over welke instellingen onder welke omstandigheden je het beste kan gebruiken en ook over compositie. De afgelopen vier jaar heb ik daarmee veel geoefend en in september 2016 ben ik weer met Frank meegegaan naar Italië. In november 2017 was ik een week fotograferen op IJsland.
Ik fotografeer voornamelijk landschappen en steden. Dordrecht en Venetië zijn favoriet, maar ook in Alkmaar, Amsterdam en in Deventer fotografeer ik graag. Na mijn werk ben ik wel eens op het strand van Petten te vinden, bij het Palendorp dat daar staat.

Alle werken