Venus 2.0

Venus 2.0 van Frans Blok

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Venus 2.0 van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 637127
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
226 gratis verzending!

Omschrijving

Venus, de dichtstbijzijnde planeet in ons zonnestelsel, is momenteel een verschrikkelijk oord, met regens van zwavelzuur, een temperatuur van meer dan vierhonderd graden en een verpletterende luchtdruk.

Maar geef het een paar eeuwen of millennia van terraforming en Venus kan veranderen in een ware zusterplaneet van de Aarde, met oceanen, eilanden en continenten, wouden, wolken en woestijnen. En met een ringenstelsel voor schaduw in de tropen en verlichting in de lange nachten.

In dit beeld kijken we van opzij tegen de Ringen aan die een schaduw werpen over het continent Aphrodite. Ten noorden en ten zuiden daarvan zien we zeeën en oceanen met talloze eilanden, archipels en mini-continenten.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken