Verbrand hout

Verbrand hout van mandy sakkers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Verbrand hout van mandy sakkers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 95066
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
122 gratis verzending!

Omschrijving

In de soesterduinen heb ik deze foto gemaakt, daarna heb ik audio golven er overheen gephotoshopt. Dit werk staat symbool voor mijn inspiraties.

Over mandy sakkers

mandy sakkers profielfotoMandy Sakkers (1990) is een autonoom fotograaf die altijd op zoek is naar het intrigerende beeld van een situatie. Zij creëert beelden met een sfeer van mysterie, humor en vervreemding.
Als fotografisch vormgever, afgestudeerd aan de Nederlandse Fotovakschool, werkt Mandy voornamelijk vanuit eigen concepten. Hiermee weet ze telkens haar groeiende publiek te engageren en verwonderen.
De rode draad in haar werk is de sfeer en eigen stijl die Mandy in al haar foto's terug laat komen. De kijker krijgt het gevoel dat er iets onverwachts kan gebeuren in de momentopnames die in de foto's zijn vastgelegd, of dat het juist een scène van een zojuist vervlogen moment is. Of het nu een portret of een stilleven uitbeeldt, Mandy's oeuvre bevat dit allen, met als handtekening haar eigen stijl en twist.
De beste manier om Mandy's werk te omschrijven is wellicht wel om te accentueren dat het moment vlak vóór en vlak ná een gebeurtenis door haar op de gevoelige plaat wordt vastgelegd. De gebeurtenis zelf wordt hierbij niet gefotografeerd, maar er wordt gespeeld met vermoedens en verwachtingen. Het 'Zijn of niet Zijn' is hierbij een terugkerend thema.
Voor meer werk van Mandy Sakkers of informatie voor de beste print mogelijkheid, bekijk https://www.mandysakkers.nl of mail naar info@mandysakkers.nl

Alle werken