Verdwaalt

van Jacques Vledder

- Werkcode: 146 981

Jacques Vledder over Verdwaalt

Verdwaalt
Verdwaalt vind je in de categorieën CAR, Choice, Contemporary, Digitale Kunst, Lost, Mensen, Neurotransmitter, Stedelijke landschappen, Wrong en good.
Jacques Vledder profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jacques Vledder

Mijn naam is jacques Vledder en ik heb gestudeerd aan de Hoge School voor de Kunsten in Arnhem (Fine Arts). Ik ben van beroep beeldend kunstenaar, een belangrijk onderdeel van mijn werk is de fotografie. Ik interesseer mij onder andere voor veranderingen door menselijk ingrijpen of door de natuur in landschappen maar ook in stedelijke omgevingen. Verder fotografeer ik natuurlijk alles wat mijn aandacht trekt in de hedendaagse maatschappij. Ook maak ik zelf digitale composities die vaak ook weer betrekking hebben op deze onderwerpen. Dit kan verhalend maar ook directer van karakter zijn.

Alle werken van Jacques Vledder


Waarom je kiest voor Verdwaalt als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verdwaalt van Jacques Vledder

Koop dit digital art werk Verdwaalt van Jacques Vledder als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 146 981
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
265,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden