Vergane Glorie

van René Pronk

- Werkcode: 344 307

René Pronk over Vergane Glorie

Een prachtige handbewerkte deur in het dorpje Prekrizje in het natuurpark Zumberak in Kroatië.
Vergane Glorie vind je in de categorieën Deuren, Fotografie, Houten deur, Kroatië, Verlaten plekken, Woonstijl Vintage, kleurencontrast, sentiment en verweerd.
René Pronk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door René Pronk

'Alles wacht er op om gezien te worden'... Zo sta ik in het leven. In de waanzinnig mooie natuur van Kroatië ben ik bijna iedere dag te vinden met mijn camera. Wanneer de dalen van de rivieren zich met mist vullen en het omringende landschap in een mysterieus licht hullen dan ben ik het gelukkigst. Ik hoop dat je iets moois kunt vinden in deze webshop. Het is een divers aanbod. Bezoek ook gerust mijn website op https://www.zumberaklife.com of https://www.pronkpictures.com. Mocht je een keer in Kroatië zijn kom gerust langs in ons dorpje Pribanjci. Daar openen we binnenkort een foto atelier. Wil je een eigen persoonlijke "photo tour" of een workshop. Neem gerust contact op.

Alle werken van René Pronk


Waarom je kiest voor Vergane Glorie als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Vergane Glorie van René Pronk

Koop de foto Vergane Glorie van René Pronk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 344 307
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
101,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden