Vergane glorie 3/4

Vergane glorie 3/4 van Patrick Vermaat

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Vergane glorie 3/4 van Patrick Vermaat

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 391752
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 gratis verzending!

Omschrijving

Dit vervallen gebouw, huisvestte ooit een aantal meubelzaken. Het gebouw is in verval geraakt en staat op de nominatie gesloopt te worden. Voordat de sloopkogel er door gaat hebben vandalen en graffiti artiesten het gebouw een unieke uitstraling gegeven.

Op deze trappen liep ooit winkelend publiek en de transportlift vervoerde waarschijnlijk duizenden nieuwe aanwinsten naar de begane grond.

Dit werk wordt aangeboden door Patrick Vermaat

Patrick Vermaat profielfotoAls (amateur) fotograaf ben ik gefascineerd in met name gebouwen en dan specifiek, verlaten gebouwen waar de natuur, vandalen of verpaupering, het gebouw een heel ander aangezicht geven. Als ik in een dergelijk gebouw rondloop probeer ik te begrijpen hoe het er ooit heeft uitgezien en hoe het in dergelijke staat kan komen. Vervolgens probeer ik het oorspronkelijke karakter van het gebouw op indringende wijze te fotograferen.

Als persoon ben ik veelzijdig, vader van twee kinderen, drukke baan en dol op sport (boksen en fitness) en koken. Jaren geleden als hobby de Fotovakschool in Apeldoorn doorlopen. Deze heb ik niet afgerond omdat de focus met name lag op de techniek en wat minder het ontwikkelen van creativiteit en opdoen van inspiratie. Helaas is toen ook het plezier van fotograferen afgenomen. Al weer enige tijd knaagde het weer bij me en sinds een aantal maanden ben ik weer in het bezit van een goede fotocamera en geniet ik weer volop van het het zoeken naar een mooi onderwerp en perspectief, het geluid van de sluiter en het nabewerken tot een mooie foto!

Alle werken